Mario Fresh, mesaj emoționant pentru sora sa. Ce i-a transmis recent artistul 

Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu că are o soră superbă.

Mario Fresh, imagine cu sora sa, Raluca, pe contul de Instagram

Instagram

Golden Boy Mario, Mario Fresh sau Mario Gălățanu pe numele lui real, este unul dintre artiștii care s-au făcut remarcați încă de la o vârstă fragedă.

Dacă în mod normal își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă cu proiectele sale muzicale, de această dată, fanii au fost luați prin surprindere cu o imagine în care apare alături de sora sa, Raluca. Tot pe contul de Instagram, fanii au văzut cum Mario a avut parte de sărbători frumoase alături de familia sa, părinții, sora și iubita, iar clipele trăite împreună au fost magice.Recent, Mario nu numai că a publicat o imagine cu sora sa, Raluca, dar le-a mărturisit celor care îl urmăresc că aceasta este un exemplu pentru el și că este una dintre persoanele care contează enorm în viața sa.Citește și: Cum arată mama lui Mario Fresh. Artistul a moștenit frumusețea celei care i-a dat viață

"Nu sunt foarte bun la textele siropoase si nici nu vreau sa fiu. Doar vreau sa va spun ca fata asta, este cea mai puternica si are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “ASA DA” si sunt cel mai norocos om din lume ca ea e sora mea. Mereu cand simt ca nu mai pot, doar trebuie sa ma gandesc la ea si prind putere instant. In ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi incepe un nou capitol pe un alt continent, nou si pentru ea. @ralugalatanu Te iubesc si iti multumesc pentru toata energia ta frumoasa. Te astept acasa, eu nu plec nicaieri!"

Mario Fresh și Raluca, o relație specială

Mario și sora sa au avut o relație specială încă de mici, chiar dacă ulterior au pornit pe drumuri separte în viață. Cei doi au participat împreună la Mamaia Copiilor, sub numele de Blue Angels, iar mai apoi Mario a făcut senzație în alte concursuri muzicale.

Raluca Gălățanu este însă o prezență discretă, care apare rareori în compania fratelui său, dar atunci când o face, nu are cum să treacă neobservată.

Aceasta este o tânără încântătoare, ce atrage privirile din primele secunde în care își face apariția. Despre Raluca se știa că a urmat o facultate în America, iar acum are de onorat un proiect mare în Dubai, potrivit Unica.ro.

Ultimele știri