Meghan Markle este însărcinată cu fetiță. Primele imagini cu burtica de graviduță

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină pentru a doua oară părinți după ce ducesa a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină pentru a doua oară părinți

Profimediaimages.ro

Cei doi au dezvăluit, în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, că în acest an, Meghan va naște o fetiță.

”Sunt recunoascător. A avea un copil, orice sex ar avea el, este uimitor. Dar a avea un băiat și apoi o fată... adică ce poți cere mai mult? Acum avem propria familie, ne avem pe noi patru și cei doi câini.”, a declarat Harry.

Bebelușul va veni pe lume în vara lui 2021, dar burtica lui Meghan Markle este destul de mare. Recent, ea și soțul său, Prințul Harry, au postat o imagine în care apare toată familia.

Citește și: Porecla secretă a Prințului Harry. Alintul pe care îl poate folosi doar soția sa, Meghan Markle

În captură, Prințul Harry poartă o pereche de pantaloni negri, o cămașă ale căror mâneci sunt suflecate în timp ce o ține în brațe pe Meghan Markle.

Fosta actriță a ales o rochie lungă, cu un imprimeu vesel, care i-a scos la iveală burtica de graviduță. Ducesa îl are în brațe pe micuțul Archie, care, la fel ca părinții săi, are piciorușele goale.

Traumele prin care a trecut Meghan Markle de la intrarea sa în familia regală

Meghan Markle și Prinţul Harry au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în cadrul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Citește și: E prima dată când i se aude vocea. Filmulețul viral în care Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, vorbește și râde

De asemenea, ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe, iar Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, și că repararea acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

În plus, Oprah Winfrey şi Meghan Markle au discutat și despre cum familia regală a decis ca Archie, primul copil al cuplului, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie - expuse ei de Harry - „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte”.

Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult.

Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie: „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”.

Citește și: Drama femeii care a brodat rochiile de mireasă ale Duceselor Kate Middleton și Meghan Markle. Prin ce trece acum

El a mai adăugat că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri