Căutare Live

Mesaj emoționant de Paște pentru Ionela Prodan. Artista nu a fost uitată, chiar dacă se află pe un pat de spital: "Sunteţi atât de aproape de noi"

Luptă să se întoarcă acasă sănătoasă şi se pare că toţi cei dragi o încurajează cum ştiu mai bine. De Paşte, Ionela Prodan a primit o mulţime de mesaje, de la tot felul de personalităţi. Printre ele, s-au numărat şi Prinţesa Lia sin Prinţul Paul.

Luptă să se întoarcă acasă sănătoasă şi se pare că toţi cei dragi o încurajează cum ştiu mai bine. De Paşte, Ionela Prodan a primit o mulţime de mesaje, de la tot felul de personalităţi. Printre ele, s-au numărat Prinţesa Lia și Prinţul Paul.

Doamna Ionela Prodan, Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă sănătate. Mă bucur să vă transmit că muzica dumneavoastră este mereu în sufletele noastre, iar faptul că sunteţi atât de aproape de noi este o coincidenţă. La fel, "Măi vecine, măi Codrine", o melodie pe care o ascultăm oricând cu mare plăcere.

Am pictat special pentru dumneavoastră un ou de Paşte, care să vă poarte mult noroc. Pace, linişte şi împăcare de sine", a scris Prinţesa Lia în mesajul pentru Ionela Prodan.

Sper să se bucure de această fotografie veche. Mi-am dat seama că există într-adevăr o posibilitate că atunci când eram adolescent să o fi întâlnit prin intermediul ansamblului Ciocârlia", a scris Prințul Paul în scrisoarea pentru familia Prodan.

Dezvăluirea lui Dan Negru despre o voce de neegalat: „Cancerul l-a doborât”... CRBL, mândru nevoie-mare de fetița lui, căreia nu-i refuză nimic! Va fi tătic, din nou? S-a dat de gol!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x