Miracol de Crăciun! Oana Roman și Marius Elisei din nou împreună

Oana a dezvăluit în urmă cu puțin timp că s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, însă de Crăciun au fost iar împreună.

Oana Roman, Mariu Elisei și fiica lor

Oana Roman a făcut pace cu soţul ei, Marius Elisei, cei doi reunindu-se în jurul bradului alături de fiica lor. Ajunul Crăciunului i-a prins pe Oana şi Marius lângă bradul împodobit şi au despachetat cadouri alături de fiica lor, apoi s-au aşezat la masă ca o familie adevărată.

Cum au ajuns Oana Roman şi soţul ei să se separe

Oana Roman a ales să dea vestea separării printr-un comunicat pe Facebook, asta după ce a ezitat de multe ori să o facă, pentru că a scris postare de zeci de ori și tot de atâtea ori a șters-o, dar într-un final a ales să o posteze, pentru că spune ea, este un om asumat și din respect pentru publicul ei, dar și pentru cei șapte ani de relație pe care i-a petrecut alături de soțul ei.

Deși se consideră niște părinți ireproșabili pentru fetița lor, aceștia nu vor mai forma un cuplu. Presa a încercat să-l contacteze pe soțul Oanei Roman pentru a primi o declarație, însă acesta a refuzat să vorbească.

Cert este că, recent, acesta a postat melodia „Perfect fără tine” pe unul din conturile lui de socializare și a specificat că „parcă este făcută pentru el”.

Citește și: Oana Roman, scandal monstru după separarea de soț. A fost umilită în public: „Nu îl atrăgeai fizic!”

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri