Căutare Live

Mirela Vaida și-a lăsat fanii cu gura căscată: „Mai că-mi vine să mă mărit”. Cine e alesul? O spune chiar vedeta!

Pentru Mirela Vaida, familia reprezintă cel mai important lucru din viață. Frumoasa vedetă este o mămică și o soție model, iar atunci când vede cum alte cupluri de îndrăgostiți sunt gata să spună „DA” în fața ofițerului stării civile, pe prezentatoarea show-ului „Acces Direct” o apucă nostalgia.

„Mai că-mi vine să mă mai mărit o dată când văd ce e aici. Bineînţeles, cu soţul meu, ca să nu apară cine ştie ce ştiri”, a spus Mirela în ediția din această seară a emisiunii pe care o prezintă.

Invitații Mirelei Vaida în această după-amiază au fost Sandra și Adrian Mutu, cei care au programată nunta în perioada imediat următoare.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Puiu Codreanu părăseşte România! Motivele care l-au îndepărtat pe celebrul artist de locurile natale...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri