Căutare Live

Nicolas Cage se mută în România! În ce oraș își va face vedeta casă?

Se pare că Nicolas Cage a decis că este timpul să se mute în România! Vestea i-a lăsat fără cuvinte pe fani! Ce oraș a ales vedeta?

Vestea i-a uimit pe fani

Se pare că Nicolas Cage a decis că este timpul să se mute în România! Vestea i-a lăsat fără cuvinte pe fani! Ce oraș a ales vedeta?

Vedeta a făcut demersurile în urmă cu două luni, când și-a rugat prietenul avocat să rezolve toate formalitățile achiziționării unei vile situate lângă municipiul Constanța. El și-a exprimat dorința ca proprietatea să aibă cel puțin 1.000 de metri pătrați de curte, iar amicul s-a ocupat întocmai de toate detaliile.

Sursele spun că Nicolas Cage urmează să se mute în România, cel puțin pentru o perioadă, și își va aduce și familia: soția lui, Alice Kim și băiețelul lor de 9 ani, pe nume Kal-El. Motivul pentru care starul american a luat această decizie este dorința acestuia de a-i arăta fiului său un alt mod de viață, complet diferit de cel cu care este obișnuit.

Actorul are, de puțin timp, sânge românesc în familie

Actorul a fost impresionat de traiul încă primitiv al românilor din mediul rural, de faptul că nu există apă curentă în multe localități și a fost uimit că mai sunt oameni care locuiesc fără electricitate, scrie ampress.ro.

Primul nepot lui Nicolas Cage este pe jumătate român

Legăturile lui Cage cu România sunt destul de strânse. Pe lângă cele două pelicule turnate în țara noastră, vizite la obiective turistice și un sejur la malul Mării Negre, de care s-a întrăgostit iremediabil, Cage are și o noră româncă: scenarista Danielle Cage. Acesta este căsătorită cu Weston (23 de ani), fiul actorului, și, anul trecut, a adus pe lume un băieţel sănătos, pe care l-a botezat Lucian Augustus Coppola Cage.

“Lucian este un nume din România, pentru că eu sunt româncă, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage în luna februarie. Nicolas Cage pare a fi primul actor hollywoodian care se mută în România, găsind aici ceea ce Occidentul a pierdut de multă vreme, acea naturalețe primitivă care n-a fost încă înghițită de civilizația supersofisticată a Vestului.

Ella, fosta concurenta de la " Mireasa pentru fiul meu" si-a schimbat lookul. Cum arata acum... Valentina Pelinel, vei fi cea mai frumoasă mămică! Cum arată acum modelul!...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x