Căutare Live

Pepe, confesiuni despre primele sărbători pe care nu le-a mai petrecut în sânul familiei, alături de Raluca Pastramă

Pepe, totul despre primele sărbători pe care nu le-a mai petrecut în sânul familiei alături de Raluca. Cum plănuieşte artistul să rămână tatăl perfect, dar şi cum le-a spus micuţelor despre schimbările apărute.

Pepe, totul despre primele sărbători pe care nu le-a mai petrecut în sânul familiei alături de Raluca

Instagram/Pepe

Pentru Pepe, anul 2020 a adus multe provocari și încercări printre care se numără și divorțul de soția sa, Raluca Pastaramă. Pepe este cel care a anunțat că relația sa s-a terminat, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că a reușit să petreacă sărbătorile alături de persoanele cele mai aproiate din viața lui și de copii

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice”, a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe: "Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva"

Întrebat despre cum a decurs anul 2020 pentru el, având în vedere evenimentul despărțirii care l-a marcat, Pepe a spus: ”Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.”, a mai adăugat artistul.

Artistul mărturisește că nu fost foarte dificil pentru fetițele sale să înțeleagă despărțirea dintre cei doi: "Copiii au înțeles tot, din prima". Pepe spune că a avut o discuție alături de fosta sa soție, cu cei doi copiii, iar ei au înțeles imediat despre ce este vorba și au acceptat.

Citește și: Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Pepe, “Inima mea”. Solistul a făcut un duet de senzație cu fetița lui

Pepe a făcut un duet senzațional cu fetița lui, Rosa, în studioul său. Cei doi au cântat hitul "Inima mea" și au strâns aproximativ 40.000 de vizualizări pe Instagram.

Fetițele Ralucăi Pastramă cu Pepe, Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor. Maria a împlinit pe 15 august 8 ani, iar mezina familiei, Rosa Alexandra, are deja 5 ani. Maria s-a născut chiar de Sfânta Maria, iar sora ei, Rosa, a venit pe lume chiar de Florii.

De curând, artistul a început un proiect muzical prin intermediul căruia aduce artiști cunsocuți din România, în studioul său unde țin concerte online.

Nu doar artiștii de renume au venit, ci și artiși mai micuți sau viitori artiși. Pepe s-a filmat împreună cu fetița lui, Rosa, în timp ce au cântat melodia "Inima mea". Ascultă duetul de senzație

Vezi cât de talentată este micțua Rosa >>> AICI

Primele declarații ale lui Marius Elisei după ce s-a despărțit de Oana Roman. Cu cine a petrecut sărbătorile... Mădălina Bellariu, actrița din ''Sacrificiul'', ipostază incendiară la plajă. Cum arată vedeta în costum de baie...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x