Pepe, indragostit in secret: "Ea nu stie ca o iubesc"

A trecut printr-un mariaj frumos, dar care s-a incheiat ca o adevarata furtuna pentru el. Insa Pepe este decis sa o ia de la capat. Ba chiar inima pare sa ii bata din nou cu aceeasi intensitate pentru o alta femeie. Deocamdata doar in secret.

Sunt indragostit. Am gasit o fata pe care nu o merit si atunci trebuie sa ma reorientez. Realitatea este ca nu am nicio relatie. Am cateva cunostinte dragute, cu care as putea forma o relatie, dar nu suntem pregatiti: nici ele, nici eu. Se va intampla poate cand ne vom indragosti reciproc si cand nu vom mai putea supravietui unul fara celalalt. Cu domnisoarele cu care am aparut in presa nu am facut un cuplu nici macar in gluma. Suntem doar amici. N-a venit nimeni sa zica de faptul ca s-a culcat cu mine si apoi am inselat-o", a declarat cantaretul la un post de televiziune.

Asa ca tanara cu care in ultima vreme a fost cuplat nu este decat o amica. „Pe Beatrice o cunosc. Ne-am intalnit de patru ori intr-o singura zi, ne aflam in aceeasi locatie. Si apoi inca o data prin Bucuresti si ne-au surprins paparazzi. Dar nu este iubita mea. E o fata draguta, dar nu ma mai cuplati cu ea ca nu am nicio treaba. Iti dai seama fata asta pe care vreau sa o cuceresc eu cat de geloasa poate fi pe Beatrice. Nu e. Pentru ca nici nu stie ca o iubesc. O iubesc de la distanta. La lansare o sa ii fac o dedicatie", a completat Pepe.

Daca vom asista la o noua poveste de iubire, ramane de vazut. Daca nu, vom avea parte cu siguranta, de multe cantece de dragoste.

sursa: VDTonline

foto: Facebook

Ultimele știri