Prima imagine de la Revelionul lui Dan Negru, de la Antena 1. Ce poză a publicat prezentatorul

Dan Negru este una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziune, care a cucerit ani la rând audiențele. Alături de el, milioane de Români sărbătoresc Revelionul, an de an, cu televizoarele deschise pentru a urmări show-ul făcut de prezentatorul TV. Iată prima imagine de la Revelionul lui Dan Negru din 2021

Prima imagine de la Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1. Ce poză a publicat prezentatorul

Revelionul lui Dan Negru este una dintre cele mai urmărite emisiuni în fiecare an, el fiind cel care dă culoare întregului show. Ba chiar, "a face revelionul, acasă, cu Dan Negru" a devenit una dintre cele mai uzitate exprimări în ultimii aproximativ zece ani.

Unde votezi la alegerile parlamentare? Află aici care e secţia de vot din localitatea ta

"Am o fotografie pentru cei care o shareuiesc pe aia cu "să nu facă Negru COVId că nu mai avem nici Revelion", a scris Dan Negru. Se pare că mulți s-au gândit că nu vor mai avea Revelion dacă prezentataorul tv s-ar îmbolnăvi, însă Dan Negru a ținut să arate contrariul.

Dan Negru, regele audiențelor

Dan Cristian Negru, născut pe 23 februarie 1971, în Timișoara, este un prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în "Top Host European Broadcast" datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Prezentator, scenarist și co-autor al formatelor tv, Dan Negru a fost denumit "Regele audiențelor"

Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Supranumit de presă "Regele Audiențelor" datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor atât în televiziunea din România cât și în cea din Republica Moldova, potrivit Wikipedia.

Show-urile sale de Revelion au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor din diferite generații încât "Fac revelionul cu Negru" a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Acesta a avut umeroase emisiuni la Antena 1, perecum:

Citește și
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Mai multe articole

Next Star - Antena 1, Guess my age - Ghicește Vârsta, Beat the Blondes - Te pui cu Blondele, Let's make a deal - Batem Palma, Ciao Darwin, Plasa de stele, Competiția, Liga Fantastică Gazeta Sporturilor, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Go, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali, Jeux sans Frontieres- hub in Saint Tropez, Teledon 2001-2009/ Teledon Colectiv( 2015) / Teledon Pandemia Coronavirus (2020), Vreau să fiu stewardesă, Echipa Fantastică, Șerifi de România, Scena Misterelor și Revelioane 1999-prezent.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri