Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai ascuns adevărul! Ce detaliu i-a scandalizat pe fani

Deși toată lumea credea că plecarea de lâgă Casa Regală îi va face mai liniștiți și mai fericiți, un detaliu dezvăluit recent arată ce coșmar trăiesc zilnic prințul Harry și soția sa, Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle, detalii neașteptate

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au dat în judecată paparazzi anonimi pentru invadarea intimităţii, după ce fotografii cu fiul lor în vârstă de 14 luni, realizate cu ajutorul unor drone, au fost scoase la vânzare, scrie The Hollywood Reporter.

MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY TRĂIESC ZILNIC UN COȘMAR

Stabiliţi în California în urmă cu mai multe luni, tocmai pentru a scăpa de tabloidele britanice, cuplul reclamă acum „o serie de invadări ale intimităţii unui copil în vârstă de 14 luni în casa lui” şi susţine că a deschis acest proces din dorinţa şi responsabilitatea oricărui părinte de a face ceea ce este necesar pentru a-şi apăra copiii, se arată în documentele depuse joi la Curtea Superioară din California.

citește și: Archie, fiul lui Meghan Markle și al lui Harry, a împlinit un an. Imaginile făcute publice de actriță au făcut furori pe internet

După ce au renunţat la rolurile în familia regală britanică, Meghan Markle, prințul Harry şi fiul lor, Archie, s-au mutat într-o localitate din Canada. Apoi, potrivit documentelor depuse în proces, ziarul britanic Daily Mail a publicat adresa la care locuiau, iar paparazzi şi-au făcut apariţia. Astfel, ei au fost nevoiţi să se mute din nou, de această dată într-o comunitate păzită din zona Los Angeles. Din nou, Daily Mail a dezvăluit adresa lor şi, din nou, paparazzi au acţionat, însă de această dată cu drone şi elicoptere.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai ascuns adevărul! Ce detaliu i-a scandalizat pe fani

Prințul Harry și Meghan Markle, detalii neașteptate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

„Unii paparazzi şi entităţi media au ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, până la de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată”, a scris avocatul Michael Kump în plângere. „Alţii au apelat la elicoptere, care au zburat deasupra grădinii reşedinţei, devreme, la ora 05.30, sau la 19.00, trezindu-i pe vecini şi pe fiul lor, zi după zi. Iar alţii au făcut găuri în gardul de securitate pentru a privi prin el”.

citește și: Lovitură umilitoare pentru Meghan Markle! Un judecător i-a stricat întregul plan de răzbunare: „Nu există niciun motiv!”

Cuplul format din Meghan Markle și prințul Harry a ignorat problema până ce a aflat că fotografii cu fiul Archie, despre care se spune că au fost făcute în spaţiul public, au fost cumpărate. Kump a spus că Archie nu a ieşit în public. El susţine că fotografiile sunt intenţionat etichetate astfel pentru că imagini nesolicitate cu un copil făcute în casa lui sunt ilegale.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai ascuns adevărul! Ce detaliu i-a scandalizat pe fani

Prințul Harry și Meghan Markle, detalii neașteptate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

Prinţul Harry şi soţia lui nu ştiu cine sunt autorii fotografiilor sau cine încearcă să le vândă. Astfel, ei au dat în judecată acuzaţi anonimi, cu speranţa că vor afla identitatea lor şi pentru a avertiza potenţialii cumpărători că fotografiile au fost făcute ilegal, arată cei de la news.ro.

Meghan Markle și prințul Harry cer Curţii să ordone acuzaţilor să predea imaginile, dar şi daune compensatorii şi punitive.

„Fotografiile în discuţie nu reprezintă ştiri. Nu sunt de interes public. Reprezintă hărţuire”, a mai spus Kump.

Ultimele știri