Răzvan Fodor, mesaj neașteptat înainte de marea finală a Asia Express: ”Gata cu joaca!” Ce i-a răspuns un fan te va surprinde

A mai rămas puțin timp până când vom afla cine a câștigat Asia Express sezonul 3, iar acum, înainte de penultima ediție a emisiunii, Răzvan Fodor a făcut public un mesaj inedit, ce i-a stârnit pe fani. 

Răzvan Fodor, mesaj neașteptat înainte de marea finală a Asia Express: ”Gata cu joaca!” Ce i-a răspuns un fan te va surprinde

Astfel, în cadrul unei postări făcute pe Instagram, Răzvan Fodor, concurent al emisiunii Asia Express - sezon 3, a anunțat că se amplifică tensiunea.

”Gata cu joaca, lucrurile devin serioase.”, a scris el în dreptul unei fotografii făcute pe Instagram.

Asia Express își desemnează finaliștii. Emisiunea a obținut asearã un nou record de audiență

Evident, mulți dintre fani au reacționat imediat, iar unii dintre fani n-au ezitat să-și arăte entuziasmul: ”Sincer, înainte de emisiune credeam că ești arogant și nu păreai prea de treabă.. Însă aparențele înșală și datorită emisiunii am realizat cât de amuzant și bun la suflet ești. Tu și cu Sorin formați cea mai tare echipă din toate sezoanele. M-aș bucura să câștigați pentru ca ați fost cei mai naturali și sinceri de acolo și chiar v-ați bucurat de experiența în sine.. Și să zic sincer mi-ați făcut izolarea mai plăcută acum ca se va termina asia nu o sa știu ce sa fac cu viața mea. Încă o dată felicitări pentru tot parcursul tău în concurs!”, a scris un fan.

Răzvan Fodor ar mai participa la Asia Express

Răzvan Fodor, care formează o echipă cu Sorin Bontea, jurat al emisiunii Chefi la cuțite, a recunoscut că ar spune din nou “DA” în cazul în care ar fi întrebat dacă dorește să mai participe la Asia Express. Chiar dacă a fost foarte grea provocarea, artistul a apreciat toate probele și se consideră mult mai puternic după participare.

„Cât de prăjit să fii, mă? Eu nu știu dacă ei se prind că trăiesc!”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, experiență de necrezut, în „Asia Express”. Cătălin Rizea: „Nevastă-mea e psihopată!” - VIDEO

“Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri