Căutare Live

Rebel Wilson, fotografiată într-un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 41 de ani și-a expus noua siluetă

Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 41 de ani și-a expus silueta pe care a obținut-o în urma procesului de slăbire. Vedeta a reușit să scape de 35 de kilograme pe care le avea în plus.

Rebel Wilson și-a dorit să aibă un stil de viață sănătos și să piardă în greutate pentru a putea rămâne însărcinată.

Getty Images

Rebel Wilson a vorbit deseori despre călătoria pe care a început-o și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea un stil de viață sănătos.

Citește și: Motivele pentru care nu pierzi în greutate. Obiceiuri care îți încetinesc procesul de slăbire

Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg

Vedeta internațională a participat la o campanie de promovare a călătoriilor. În prezent aceasta se află în vacanță. Actrița s-a distrat la plajă în Fiji, unde a ales să poarte un costum de baie colorat care a atras atenția tuturor. Vezi imaginile AICI!

Rebel Wilson nu se mai ferește de camerele de fotografiat. Actrița în vârstă de 41 de ani este foarte mândră de silueta sa după ce a reușit să piardă în greutate aproximativ 35 de kilograme. De-a lungul timpului, Rebel a vorbit deschis despre dieta pe care a ținut-o, dar și despre programul strict de exerciții fizice pe care l-a adoptat.

Citește continuarea articolului aici!

Cristina Ciobănașu s-a pozat fără strop de machiaj pe ten. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginea... Îți amintești de ispita Robert Popescu de la Insula Iubirii? Ipostaza romantică în care s-a pozat cu iubita lui...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri