Revelion 2021 cu Dan Negru. Duhul lui Aladdin a încins scena. Ce vedetă se ascundea în spatele ultimei măști

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, și, de această dată, pe scenă a urcat un personaj cu adevărat magic - Duhul lui Aladdin.

ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Duhului lui Aladdin, la Revelionul Starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a ultimii măști din această seară.

Pentru ultimul moment de demascare al Revelionului Starurilor 2021, pe scenă a intrat unul dintre cele mai cunoscute personaje din lume - Duhul lui Aladdin.

Vedeta din spatele măștii Duhului lui Aladdin, greu de ghicit la Revelionul Starurilor 2021

”Fiți atenți. Un individ avea o lampă, o freca și i se îndeplineau toate dorințele,” a început Dan Negru segmentul Duhului. ”Poate cea mai frumoasă poveste din O mie și una de nopți.”

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Hades, urări “infernale” pentru Noul An. Cine se ascundea în spatele măștii Zeului Întunericului

Invitații nu s-au arătat foarte convinși de indiciul oferit de Dan Negru, dar au așteptat cu interes să apară pe scenă renumitul Duh al lui Aladdin.

”Ce apariție, ce personaj!” a spus Dan Negru când Duhul lui Aladdin și-a făcut apariția pe scena Revelionului Starurilor 2021 cărat de 4 ajutoare îmbrăcate ca în faimoasa poveste O mie și una de nopți.

Invitații au mai cerut indicii, așa că Dan Negru le-a oferit unul: ”Sigur l-ați văzut la televizor cel puțin o dată!”

Invitații au crezut imediat că acest lucru semnifică faptul că în spatele măștii Duhului se ascundea un bărbat, pe când Romică Țociu a pus o întrebare în glumă: ”O dată la câți ani?”

Printre numele spuse de invitați s-au numărat ADDA, Adriana Bahmuțeanu și Andreea Marin, pentru că ea a îndeplinit dorințe ”ani la rând!”.

Un alt nume la care s-au oprit invitații a fost Cătălin Scărlătescu, urmat de Pepe, care a și închis pariurile: ”Atunci când o să-i auziți vocea, e clar!”

Duhul lui Aladdin a încântat invitații și publicul cu melodia sa emblematică, ce, așa cum a prezis Dan Negru, a oferit un indiciu important invitaților.

Vedeta care s-a ascuns în spatele măștii Duhului lui Aladdin la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștii Duhului lui Aladdin se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

După ce Duhul lui Aladdin a făcut un șpagat la finalul prestației sale, teoria potrivit căreia Scărlătescu sau Pepe s-ar afla în spatele măștii a picat.

”Nici Pepe nu dansează așa!” a declarat Mihai Trăistariu. ”N-are cum!”

”Vreau să-ți zic eu!” a intervenit Ruby. ”E idola mea, de când eram mică, mică!”

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Andreea Bălan, moment incenciar cu Dorian Popa. Ce au putut să facă chiar pe scenă

Pentru demascare, Ruby și Vlăduța Lupău s-au urcat pe scenă și au cântat una dintre cele mai cunoscute melodii ale vedetei care se afla în spatele măștii Duhului - Lasă-mă, papa, la mare.

Duhul lui Aladdin a fost demascat și, în spatele măștii, se afla chiar Andreea Bălan, una dintre cele mai memorabile vedete din România.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri