Hollywoodul este în DOLIU! Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume a fost îndrăgostită NEBUNEȘTE de el! GALERIE FOTO

Actorul olandez Robert Wolders, partenerul de viaţă al lui Audrey Hepburn, a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, în prezența familiei lui.

Actorul olandez Robert Wolders, partenerul de viaţă al lui Audrey Hepburn, a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, în prezența familiei lui.

El a jucat în anii 1960 în serialul western NBC "Laredo" şi a apărut în filme precum "Beau Geste" (1966). A fost căsătorit cu actriţa Merle Oberon, în perioada 1975–1979.

Wolders a murit joi "înconjurat de familie", potrivit lui Ellen Fontana, director executiv al Audrey Hepburn Children's Fund. Ea a spus că familia sa nu a dorit să divulge alte detalii privind moartea actorului. Wolders a fost membru în consiliul director al organizaţiei.

Robert Wolders a fost al patrulea soţ al actriţei Merle Oberon ("Wuthering Heights", "The Scarlet Pimpernel"), cu care a fost căsătorit timp de patru ani până la moartea ei în 1979, la vârsta de 68 de ani. Cei doi au jucat împreună în drama romantică "Interval" (1973), ultimul film al lui Merle Oberon.

Actorul a întâlnit-o pe Hepburn în 1980, după ce actriţa a încheiat mariajul cu psihiatrul italian Andrea Dotti. Cei doi au avut o relaţie până la moartea actriţei, pe 20 ianuarie 1993. Audrey Hepburn avea 63 de ani.

"Am un om minunat în viaţa mea, îl am pe Robert al meu", declara Hepburn într-un interviu din 1989 acordat Barbarei Walters. "Avem atâtea în comun, este atât de bun cu mine, are mare grijă de mine. Îmi oferă acel sentiment minunat că sunt protejată şi că sunt cel mai important lucru pentru el".

Wolders a mai apărut în serialele "The Man From U.N.C.L.E.", "Dan August", "Banacek" şi "McMillan & Wife", dar şi în producţia CBS din 1975 "The Legendary Curse of the Hope Diamond", ultima sa apariţie pe ecran.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri