Cu cateva zile inainte de Craciun, romanii s-au inghesuit cu la raioanele de carne, au stat la coada la cozonaci si au golit rafturile cu vin. In luna decembrie, se estimeaza ca au fost vanduti peste 7,5 milioane de cozonaci.
Carnea de porc s-a dat si mai bine. Vanzarile au crescut cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
O masa nu e copiasa fara cateva pahare de vin. Cum stim sa mancam, asa ne pricepem sa si bem. Producatorii de vin spera la o crestere a profitului cu 50% de Craciun si de Revelion.
Primele estimari arata ca fiecare roman adult a consumat o sticla de vin. Asta inseamna ca, per total, s-au baut circa 40 de milioane de litri de vin.
Pe langa preparatele traditionale de pe masa de Craciun, romanii au golit si rafturile de electronice si electrocasnice.
Sergiu Nicolaescu, tratat medicamentos pentru o afectiune digestiva cronica... UPDATE! Sergiu Nicolaescu ramane internat in spital. Medicii au stabilit ca este vorba despre o afectiune digestiva mai ...