Căutare Live

Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, declaraţii după vizita din penitenciar: "Nu m-am așteptat să mă ceară"

Primul interviu cu Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, a fost acordat unui reporter de la Antena Stars. Blonda a mers să îşi viziteze viitorul soţ şi a oferit detalii despre relaţia încercată a celor doi.

Primul interviu cu Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, a fost acordat unui reporter de la Antena Stars. Blonda a mers să îşi viziteze viitorul soţ şi a oferit detalii despre relaţia încercată a celor doi.

"Nu m-am așteptat, a fost o surpriză plăcută. Sincer, relația pe care o am cu Radu a fost ca și cum eram deja căsătoriți, eu o simt că pe o relație deja oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste că nu avem de ce să stăm să ne chinuim. Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt atât de importante pentru mine. Problemele lui juridice au fost mai importante, eu l-am înțeles, l-am susținut, nunta nu era urgentă", a spus Roxana Mihalache, potrivit Antena Stars.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri