Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, declaraţii după vizita din penitenciar: "Nu m-am așteptat să mă ceară"

Primul interviu cu Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, a fost acordat unui reporter de la Antena Stars. Blonda a mers să îşi viziteze viitorul soţ şi a oferit detalii despre relaţia încercată a celor doi.

Primul interviu cu Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, a fost acordat unui reporter de la Antena Stars. Blonda a mers să îşi viziteze viitorul soţ şi a oferit detalii despre relaţia încercată a celor doi.

"Nu m-am așteptat, a fost o surpriză plăcută. Sincer, relația pe care o am cu Radu a fost ca și cum eram deja căsătoriți, eu o simt că pe o relație deja oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste că nu avem de ce să stăm să ne chinuim. Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt atât de importante pentru mine. Problemele lui juridice au fost mai importante, eu l-am înțeles, l-am susținut, nunta nu era urgentă", a spus Roxana Mihalache, potrivit Antena Stars.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri