Selena Gomez a încercat să îi evite pe fotografi la ieșirea dintr-un restaurant. Cum a fost surprinsă 

Selena Gomez a fost surprinsă de paparazzi la ieșirea dintr-un restaurant, însă vedeta a făcut tot posibilul pentru a nu fi recunoscută. 

Selena Gomez, la premiera filmului "Dolittle" la Regency Village Theater, în Westwood, California

Profimedia Images

Deși e una dintre cele mai de succes artiste ale momentului, Selena Gomez pare că nu își mai dorește să fie în centrul atenției. În vârstă de 28 de ani, cântăreața a încercat să se ferească de aparatele de fotografiat la ieșirea din celebrul restaurant Nobu, din Malibu.

Selena Gomez s-a relaxat și a luat cina în compania unei prietene, însă a preferat ca mica ei escapadă nocturnă să treacă neobservată.

Citește și: Mezina familiei Obama, surprinsă în timp ce cânta o melodie obscenă. Imaginile virale cu Sasha

În încercarea ei de a îi evita pe paparazzi, cântăreața și-a ascuns chipul în spatele gulerului unui palton cu inserții animal print.

Selena Gomez, camuflată în spatele unui palton cu inserții animal print
Sursa FOTO: Profimedia Images

Chiar și așa, pontul fotografilor prezenți în apropierea restaurantului s-a dovedit a fi unul bun. Aceștia nu au ratat ocazia și au surprins-o pe Selena Gomez chiar înainte de a se urca în mașină.

Conștientă de faptul că este pozată din toate unghiurile. Selena Gomez a decis să profite și ea de întâlnirea cu paparazzii. Vedeta și-a scris pe dosul palmei mesajul "VOTE", îndemnându-i astfel pe toți cei care văd imaginile să voteze.

Selena Gomez, camuflată în spatele unui palton cu inserții animal print
Sursa FOTO: Profimedia Images

Ultimele știri