Show și-așa: Jean de la Craiova a interpretat piesa "Jaga Jaga", iar Andreea Bănică s-a ocupat de coregrafie

După duetul cu Marcel Pavel, Jean de la Craiova a animat atmosfera la Show Și-Așa pe acordurile melodiei "Jaga-Jaga". Andreea Bănică s-a bucurat de fiecare secundă petrecută pe scenă și s-a ocupat de coregrafie. 

Jean de la Craiova este un artist complet, care știe să facă show

Antena 1

Pentru al doilea an consecutiv, Mirela Vaida a făcut echipă cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și le-au oferit românilor o petrecere de pomină în seara de Revelion.

Antena 1 a dat startul petrecerii de Revelion cu Show Și-Așa

Artiștii au adus petrecerea dintre ani în casele românilor într-o formulă de succes și i-au invitat pe telespectatori să ia parte la Show Și-Așa, un spectacol animat cu muzică bună și prestații memorabile.

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, la final de an s-a petrecut pe cinste la Antena 1. Muzica bună, glumele savuroase și momentele unice au umplut scena Show Și-Așa.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show Și-Așa!

Vedete una și una au ales să petrecă Revelion alături de Mirela Vaida și "asistenții" de nădejde, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Ştim că sunteţi acasă, ştim că România are nevoie de distracţie, poate acum mai mult decât oricând!, a fost mesajul Mirelei Vaida către toți românii dornici să petreacă ca la carte în noaptea de Revelion.

Jean de la Craiova a interpretat piesa "Jaga Jaga"

Jean de la Craiova este un artist complet, care știe să facă show. După un duet de zile mari alături de Marcel Pavel, artistul a urcat pe scenă singur și a interpretat melodia "Jaga Jaga".

Acordurile antrenante, pofta de distracție și versurile amuzante i-au antrenat pe toți cei prezenți în platoul emisiunii.

În timp ce Jean de la Craiova a făcut senzație cu vocea sa, toți ceilalți invitați i s-au alăturat pe scenă și au dansat, încântați de alegerea muzicală.

Rând pe rând, Mirela Vaida, Cornelia și Lupu Rednic, Andreea Bănică, AMI, Marcel Pavel, Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut s-au reunit pe scena Show Și-Așa și s-a bucurat de fiecare secundă a prestației artistului.

Andreea Bănică, responsabilă cu partea coregrafică

Puși pe șotii, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au sesizat că Jean de la Craiova a privit-o admirativ pe Andreea Bănică în timpul prestației lui muzicale.

"Dacă te uitai cumva la fundul Andreei Bănică...", a glumit Andrei Ștefănescu.

Jean de la Craiova a fost nevoit "să se apere", iar de aici până la un schimb amuzant de replici nu a mai fost decât un pas: "Nu m-am uitat. Am ținut ochii închiși", a fost replica cântărețului.

Spre deliciul invitaților, Andreea Bănică a revenit pe scenă și glumele au continuat.

"Vin cu spatele?", a întrebat Andreea Bănică în timp ce pășea cu grație în scenă.

Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde smarald, artista le-a oferit tuturor un moment de neuitat atunci când a început din nou să danseze.

Acompaniată cu vocea de Jean de la Craiova, vedeta a dansat din nou, ridicând gradele în platoul Show Și-Așa cu mișcările sale.

Jean de la Craiova și-a încheiat momentul în aplauzele tuturor.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Ultimele știri