Show și-așa: Mirela Vaida, show de zile mari. Prezentatoare tv are o voce cu totul specială

Mirela Vaida, gazda show-ului Show și-așa, alături de asistenții ei, Liviu și Andrei au dat startul celui mai tare Revelion.

Mirela Vaida, show de zile mari în platoul Show și-așa

Antena 1

Pe tot parcursul show-ului, cei trei s-au distrat alături de invitații lor, au făcut spectacol și au dansat, au glumit și și-au bucurat telespectatorii cu cele mai frumoase momente de umor.

Așa cum era de așteptat, după ce la început a cântat alături de Liviu și Andrei, după ce toți invitații ei s-au distrat și s-au simțit bine, Mirela Vaida a oferit și ea un show de zile mari.

Talentata prezentatoare tv a interpretat mai multe piese celebre și a realizat un moment demn de ultima noapte a anului 2020. Aceasta a început cu balada Mi-am pus busuioc în păr, apoi a trecut la Hai, Catrină și-mi arată, a continuat cu Mărine la nunta ta și a încheiat cu Ce se aude măi neicuță.

Frumoasa prezentatoare și-a distrat invitații și le-a oferit un adevărat spectacol muzical. Talentatșă și carismatică, Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate femei din România.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show Și-Așa!

În continuarea Show și-așa, Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021

Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, în această seară, de la 22:00.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri