Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Simona Gherghe revine în televiziune? Ce emisiune vrea să prezinte vedeta: "Mi-e dor de starea aia de live"

Simona Gherghe, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, a ales să le dedice puțin timp și celor care o apreciază, motiv pentru care le-a răspuns la câteva întrebări.

Simona Gherghe

După multe curiozități legate de copii, creșterea lor, dar și despre viața de mămică de doi, fanii au vrut să știe și ce anume se întâmplă cu viața profesională a vedetei. Astfel că, urmăritorii au vrut să știe inițial dacă Simonei Gherghe nu îi este dor de micul ecran.

După ce a ales să devină mămică cu normă întreagă, acum Simona Gherghe a mărturisit când va reveni în televiziune și ce emisiune își dorește să prezinte.

Dezvăluiri despre relația dintre Antonia și mama soacră. Artista a făcut mărturisiri: "Îmi doresc să plec"

Simona Gherghe revine în televiziune? Ce emisiune vrea să prezinte vedeta: "Mi-e dor de starea aia de live"

Simona Gherghe a mărturisit când va reveni în televiziune

”Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live”, a mărturisit Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, fanii au mai vrut să știe dacă are ceva pregătit pentru reîntoarcerea sa în televiziune, fiind foarte curioși ce format de emisiune își dorește vedeta devenită acum mamă de doi.

”Pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă. Deocamdată sunt bine așa. Când voi avea un proiect care să mi se potrivească, mă voi întoarce. Dar doar atunci”, a ținut să precizeze fosta prezentatoare TV.

Recomandari