Antena Căutare

Tragedie în familia Mădălinei Manole! Decesul a fost anunțat în urmă cu puțin timp

Socrul regretatei cântărețe Mădălina Manole a murit, la vârsta de 77 de ani. Tatăl lui Petru Mircea s-a stins din viață în urma unui atac de cord. 

Socrul regretatei cântărețe Mădălina Manole a murit, la vârsta de 77 de ani. Tatăl lui Petru Mircea s-a stins din viață în urma unui atac de cord.

Socrul Mădălinei Manole, Mircea Constantin Dan, a fost director şi trompetist al Filarmonicii Botoşani. Cu toate ca era pensionat, el colabora cu Filarmonica Botoșani, participând la concerte.

Vestea morții socrului Mădălinei Manole a fost dată sâmbătă seară, la un spectacol al Filarmonicii.

„Acum o oră s-a stins din viaţă colegul nostru, Mircea Constantin Dan, trompetist, fost director al acestei instituţii, motiv pentru care am dori să ţinem un moment de reculegere”, a spus dirijorul Tiberiu Oprea, în prezența instrumentiștilor Filarmonicii și a spectatorilor.

„Următoarea noastră lucrare, uvertura operetei «Cavaleria uşoară» începe cu partida de trompetă. O să-i dedicăm aceasta lucrare. Viaţa merge înainte, muzica noastră cântă despre iubire şi despre a merge mai departe, despre a continua. Este ceea ce vom face noi acum pentru muzică, pentru viaţă, pentru dumneavoastră”, a mai spus Tiberiu Oprea, care la finalul uverturii a ţinut să afirme că „a fost cea mai inimoasă interpretare a «Cavaleriei uşoare» pe care am dirijat-o”.

Maria Ciobanu a trăit un coșmar alături de Ion Dolănescu! Artista a dezvăluit totul abia cum! Motivul pentru care s-au d... Micutzu a spus ce a făcut ca să slăbească aproape 50 de kilograme! „Am început cu chestii mici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x