Antena Căutare

Tragedie în familia Mădălinei Manole! Decesul a fost anunțat în urmă cu puțin timp

Socrul regretatei cântărețe Mădălina Manole a murit, la vârsta de 77 de ani. Tatăl lui Petru Mircea s-a stins din viață în urma unui atac de cord. 

Socrul regretatei cântărețe Mădălina Manole a murit, la vârsta de 77 de ani. Tatăl lui Petru Mircea s-a stins din viață în urma unui atac de cord.

Socrul Mădălinei Manole, Mircea Constantin Dan, a fost director şi trompetist al Filarmonicii Botoşani. Cu toate ca era pensionat, el colabora cu Filarmonica Botoșani, participând la concerte.

Vestea morții socrului Mădălinei Manole a fost dată sâmbătă seară, la un spectacol al Filarmonicii.

„Acum o oră s-a stins din viaţă colegul nostru, Mircea Constantin Dan, trompetist, fost director al acestei instituţii, motiv pentru care am dori să ţinem un moment de reculegere”, a spus dirijorul Tiberiu Oprea, în prezența instrumentiștilor Filarmonicii și a spectatorilor.

„Următoarea noastră lucrare, uvertura operetei «Cavaleria uşoară» începe cu partida de trompetă. O să-i dedicăm aceasta lucrare. Viaţa merge înainte, muzica noastră cântă despre iubire şi despre a merge mai departe, despre a continua. Este ceea ce vom face noi acum pentru muzică, pentru viaţă, pentru dumneavoastră”, a mai spus Tiberiu Oprea, care la finalul uverturii a ţinut să afirme că „a fost cea mai inimoasă interpretare a «Cavaleriei uşoare» pe care am dirijat-o”.

Maria Ciobanu a trăit un coșmar alături de Ion Dolănescu! Artista a dezvăluit totul abia cum! Motivul pentru care s-au d... Micutzu a spus ce a făcut ca să slăbească aproape 50 de kilograme! „Am început cu chestii mici”...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x