Ștefan Bănică, surprins alături de Lavinia Pîrva, în vacanță. Ipostaza rară în care au fost văzuți cei doi

Ștefan Bănică și Lavini Pîrva sunt căsătoriți și au împreună un copil pe nume Alexandru. Cei doi soți, sunt, totuși, discreți în cee ace privește viața lor personală, iar fanii au rar ocazia să-i vadă împreună.

Ștefan Bănică a plecat cu soția lui în vacanță

Antena 1

În una dintre cele mai recente imagini publicate de Lavinia Pîrva pe Instagram, aceasta apare alături de soțul ei, în vacanță. Cei doi publică rar fotografii împreună, dar când fac acest lucru, fanii nu pot fi altfel decât încântați. În imagine, Ștefan Bănică apare ținându-și mâna pe umărul soției sale. Cei doi îndrăgostiți zâmbesc cu gura până la urechi, semn că le prinde bine timpul petrecut împreună, în vacanță.

Lavinia Pîrva a scris în dreptul fotografiei publicate pe InstaStory și o declarație de dragoste. „Iubirea mea”, a scris soția lui Ștefan Bănică și mama mezinului lui.

Peste 10 mii de fani au apreciat fotografia celor 2: „Cei mai frumoși”, Sunteți minunați”, „Vă iubesc”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei de cuplu.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, alături de fratele său mai mic. Cum a fost surprins împreună cu Alexandru Bănică

Ștefan Bănică este mândrul tată a trei copii

În 2019, când s-a născut Alexandru, Ștefan Bănică a vorbit despre cei 3 copii ai săi. Faptul că devenise la 52 de ani tată pentru a treia oară a însemnat un lucru important pentru el:

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, spunea Ștefan Bănică în anul 2019, potrivit okmagazine.

De asemenea, Ștefan Bănică a vorbit și despre Radu Ștefan Bănică, fiul artistului și al Cameliei Constantinescu, dar și despre Violeta, fiica lui și a Andreei Marin.

„Fiu-miu, Ştefan e frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ. Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.
Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel”, spunea Ștefan Bănică în anul 2019.

Între timp, Radu Ștefan Bănică a devenit cunoscut, prin prisma participării sale la Te cunosc de undeva!

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Radu Ștefan Bănică este student la UNATC și demonstrează în fiecare zi că est eun tânăr talentat și muncitor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformare surprinzătoare în Dan Bălan de la O-Zone

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând astfel pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică junior. Este pasionat de îmbinarea dintre teatru și muzică și tocmai de aceea a acceptat să concureze în sezonul 16 al show-ului Te cunosc de undeva! În copilărie Radu Ștefan Bănică a apărut în videoclipul piesei tatălui său: „Doar odată-i Crăciunul”. La concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019 tânărul Radu Ștefan Bănică a interpretat piesa alături de tatăl său. Înainte de a intra la Facultate Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri