Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Tataee de la BUG Mafia, tătic pentru a patra oară! |Video

Tataee de la BUG Mafia are motive de bucurie. În urmă cu doar câteva zile a devenit tătic pentru a patra oară!

Tataee de la B.U.G Mafia

youtube

Cântărețul Tataee de la BUG Mafia are motive reale de fericire. În urmă cu doar câteva zile a devenit tătic pentru a patra oară.

Cum a reușit Angela Rusu sa slăbească 26 de kg! Ce dietă simplă a folosit artista!

Deși a renunțat la cariera din România, Tataee are parte de o viață frumoasă bazată pe multă iubire și muzică în Barcelona. Cântărețul trupei BUG Mafia a hotărât în urmă cu trei ani să se mute definitiv din România și a înlocuit țara natală cu Spania!

Iar acum, are motive reale de fericire, deoarece în urmă cu doar câteva zile aceasta a devenit din nou părinte, pentru a patra oară.

Carmen Harra continuă să facă avertizări! Ce se va întâmpla în următorii ani! ”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste, veți vedea”

Tataee de la B.U.G Mafia locuiește la Barcelona

Se pare că pentru el mutarea din țară a fost de bun augur, iar dacă pe plan personal stă foarte bine și se bucură din plin de familia sa, iată că nici pe plan profesional nu stă deloc rău deoarece chiar dacă a renunțat la cariera de aici, aceasta nu a renunțat la muzică și în continuare face piese pe care le are cu diferiți artiști din țara noastră.

Cum își surprinde fanii, Costi Ioniță! Ana Lesko și Culița Sterp, printre colaboratorii artistului! | Video

În urmă cu mai mult timp cântărețul a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care a hotărât să se mute din țară a fost faptul că în Spania consumul de marijuana este legal, fapt ce îi convine foarte mult pentru că în România nu putea să facă asta, fiind un împătimit al acesteia,conform spynews.ro

Vedeți mai multe, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari