Antena Căutare

Tatuajul încărcat de semnificație pe care Cătălin Bordea și l-a făcut, după pierderile suferite în ultima vreme

Cătălin Bordea, juratul iUmor, pare că e urmărit de ghinion, după ce a trecut prin cele mai grele provocări din viața lui.

colaj catalin bordea Galerie
Cătălin Bordea, juratul iUmor, a suferit multe pierderi anul acesta, după ce soția lui l-a înșelat cu prietenul lui, Spike, iar apoi mama lui a murit câteva luni mai târziu din cauza diagnosticului de cancer. | A1

Cătălin Bordea, juratul iUmor, a suferit multe pierderi anul acesta, după ce soția lui l-a înșelat cu prietenul lui, Spike, iar apoi mama lui a murit câteva luni mai târziu din cauza diagnosticului de cancer.

Cătălin Bordea are un nou tatuaj

Comediantul a trecut prin multe momente dificile și a fost nevoit să facă multe schimbări în viața lui. Perioadele pline de provocări l-au făcut pe Cătălin Bordea să vadă viața cu alți ochi, să se maturizeze din nou și să încerce să se bucure mai mult de oamenii dragi care îl înconjoară, apreciindu-I mai mult.

Citește și: Cu cine a petrecut Cătălin Bordea primul Paște după divorț: „Nu am mai fost de 12 ani”. Gestul emoționant al comediantului

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, Cătălin Bordea a simțit mereu să marcheze anumite momente din viața lui, fie el fericite sau mai puțin fericite, printr-un gest unic. Aceasta nu e prima oară când comediantul se foloșește de un nou tatuaj plin de semnificație pentru a marca o nouă etapă din viața lui.

Chiar dacă divorțul și faptul că și-a luat adio pentru totdeauna de la mama lui nu se vor șterge cu buretele, artistul încearcă în continuare să depășească aceste momente grele care treptat îl vor face mai puternic.

Citește și: Cum arată casa de la țară în care a copilărit Cătălin Bordea. Comediantul a fost crescut de bunica lui în Botoșani

Toate aceste provocări l-au ajutat să se regăsească și aprecieze și mai mult ce are, iar acum se focusează foarte mult pe cariera lui și se bucură de fiecare moment pe scenă, în fața publicului.

În ultima vreme, comediantul a avut mai multe spectacole, atât în țară, cât și în afară, alături de prietenul lui Nelu Cortea.

El este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi pe care Cătălin a știut că se poate baza în cele mai dificile momente din viața lui. Schimbările prin care a trecut în ultima vreme l-au făcut pe Cătălin Bordea să își dorească un nou tatuaj.

De această dată, el a ales să își tatueze pe gambă o barcă pe apă. Chiar dacă nu a dezvăluit pe Insta Story, acolo unde a și postat o fotografie cu noul tatuaj, ce semnificație are, barca pare să fie pe o mare liniștită, lipsită de valuri.

Citește și: Cu ce-și ”unge” sufletul Cătălin Bordea după divorț. Comediantul are gusturi scumpe

Dacă ne gândim la un proverb mai vechi, se spune că o mare liniștită nu reușește să antreneze un marinar iscusit. Prin urmare, atunci când viața e lină și nu e nicio experiență care ne agită, nu reușim să descoperim noi lucruri despre noi care ne ajută să evoluăm.

Cătălin Bordea este un mare fan al tatuajelor și a ales să își acopere o mare parte din corp cu multe desene ce poartă simboluri importante pentru el.

În prezent, comediantul se bucură de burlăcie și a mai spus recent că nu se vede începând o nouă relație în viitorul apropiat. Probabil încercările prin care a trecut îl fac acum să fie mai precaut, deși a trecut ceva timp de la divorțul de Livia Eftimie.

”Chiar m-am obișnuit, adică a început să... Nu (n.r. nu este deschis pentru o relație), adică deschis spre o relație? Nu!”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

De ce nu a aruncat Daliana Răducan buchetul de mireasă la nuntă. Tradiția de care soția lui Răzvan Simion nu a mai ținut... Rosa, fiica cea mică a lui Pepe, a cântat la nunta tatălui ei. Ce piesă chiar din repertoriul lui i-a dedicat micuța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x