Căutare Live

Tom Cruise, actor într-un film realizat în spațiu! Cum se vor face filmările

Tom Cruise, celebrul actor de la Hollywood, a dezvăluit faptul că plănuiește să facă un film în spațiu!

Tom Cruise vrea să realizeze un film în spațiu

NASA speră "să inspire o nouă generaţie de exploratori" ajutându-l pe Tom Cruise să-şi realizeze filmul în spaţiu. La începutul lui mai, agenţia spaţială a confirmat că va colabora cu actorul şi SpaceX, societatea lui Elon Musk, la un lungmetraj la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Site-ul Deadline a dezvăluit că regizorul Doug Liman s-a alăturat proiectului.

TOM CRUISE, FILM REALIZAT ÎN SPAȚIU

Miercurea trecută, când ar fi trebuit să fie lansată capsula Crew Dragon, administratorul NASA Jim Bridenstine a confirmat că agenţia va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe actorul american să-şi realizeze visul.

citește și: ”Născut pe 4 iulie”. Tom Cruise: ”Am vrut să mă injectez pentru a fi paralizat două zile. Mi-au zis că sunt dement!”

"Oamenii nu fac decât să vorbească acum de Tom Cruise", a spus Elon Musk în timpul unei transmisiuni în direct de la lansarea care a fost reprog

Tom Cruise, actor într-un film realizat în spațiu! Cum se vor face filmările

Tom Cruise vrea să realizeze un film în spațiu

Fanii actorului Tom Cruise așteaptă cu sufletul la gură noi vești despre acest proiect

"Răspunsul este da, ne place că Tom Cruise va zbura către Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film acolo. Susţin acţiunea. Vom face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple".

citește și: Fiica celebrilor Tom Cruise și Nicole Kidman trăiește ca o anonimă în Marea Britanie. A renuntat la tot pentru religie si soț!

"Dacă putem face ca Tom Cruise să inspire un copil să se înroleze în Marină şi să devină pilot, de ce nu am face la fel pentru a deveni viitorul Elon Musk", a adăugat el, referindu-se la "Top Gun", clasicul film care l-a inspirat să-şi aleagă viitoarea meserie. "Avem nevoie de asta. Avem nevoie de o nouă generaţie cu mulţi Elon Musk".

Proiectul cnematografic, care este în pregătire, nu va fi unul din franciza "Misiune: Imposibilă". Niciu studio nu s-a alăturat până acum proiectului. Până atunci, Tom Cruise va fi pe afişul "Top Gun 2", arată cei de la news.ro.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri