Antena Căutare

Din cauza extratereștrilor va rămâne veșnic singur! Tom Cruise a divorțat de Nicole Kidman și Katie Holmes în numele religiei!

Tom Cruise este actorul care poate garanta succesul oricărui film. Însă viața lui amoroasă nu este deloc demnă de aplauze, la fel ca filmul Top Gun, cel care l-a consacat. Mai degrabă putem spune că este guvernată de... ghinion!

Tom Cruise este actorul care poate garanta succesul oricărui film. Însă viața lui amoroasă nu este deloc demnă de aplauze, la fel ca filmul Top Gun, cel care l-a consacat. Mai degrabă putem spune că este guvernată de... ghinion!

Tom Cruise, alătui de Jhon Travolta și soția sa, Will Smith fac parte din "biserica celebrităților". Astfel, un răspuns pentru mariajele eșuate ale actorului este credința!

Scientologia este una dintre cele mai controversate mișcări religioase ale vremurilor noastre. A pornit de la ideea de sistem de terapie mentală, odată cu publicare în anul 1950 a „Dianeticii: Ştiinţa Modernă a Sănătăţii Mentale”. L. Ron Hubbard a scris cartea care în scurt timp avea să devină biblia unei noi mișcări religioase.

Biserica Scientologică

„Biblia” scientologiei începe cu o întâmplare care a avut loc acum 75 de milioane de ani, când Xenu, un dictator galactic, a adus pe Terra miliarde de extratereştri, i-a ucis, apoi a strâns spiritele lor şi le-a implantat amintiri false pentru a-i face să uite cine sunt de fapt. Religiile de astăzi ar fi rezultatul acestor amintiri false. Conform acestei terorii, fiecare om este un tetan, un spirit extraterestru nemuritor, numai că îşi dau seama de asta doar cei care reuşesc să se „cureţe” de traumele pe care le-au trăit, semneletimpului.ro.

Citește și „Misiune imposibilă III”: Când viața iubitei tale este în pericol, cât de departe poți să mergi ca să o salvezi?

Nu toată lumea poate accepta atât de ușor un om care are astfel de credințe. Nicole Kidman sau Katie Holmes sunt doar două partenere care nu au mai suportat regulile acestei biserici și au încheiat relația.

Nicole Kidman

După divorțul de Mimi Rogers, în anul 1990, Tom a cunoscut-o pe Nicole Kidman. În același an s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Povestea lor a durat 11 ani, însă nu a avut un final fericit. Nicole a rămas însărcinată de două ori, dar de fiecare dată a pierdut sarcina. Din acest motiv, cuplul a decis să adopte doui copii, Isabella și Conor, care au rămas după divorț în grija tatălui. Principalul motiv al divorțului? Biserica Scientologică.

Tom Cruise și Nicole Kidman

Penelope Cruz

Tom și Penelope au format un cuplu în 2001. Spre surprinderea tuturor, deși era o catoligcă consinsă, actrița s-a convertit la scientologie. Deși aveau planuri de căsătorie, s-au despărțit în 2004, din cauzacarierelor solicintante.

Tom Cruise și Penelope Cruz

Katie Holmes

În2005 s-au afișat în public, iar la numai un an de zile s-a născut Suri, primul copil biologic al actorului. Tom și Katie s-au căsătorit la sfârșitul anului 2006, o nuntă fastuasă, plină de reclamă gratuită pentru biserica scientologică. Katie nu a mai suportat fanatismul soțului său așa că au divorțat. Custodia principală a fetiței îi aparține mamei.

Tom Cruise și Katie Holmes

FOTO CREDIT

Nicoleta Nucă, mărturisiri picante chiar de la ea din pat! Vedeta scoate la iveală detalii de sub cearșaf! (VIDEO)... Zici că sunt gemeni! Bendeac și Roxana Vancea s-au machiat identic și nici că mai poți să-i deosebești!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x