Căutare Live

Toţi bărbaţii au fost cu ochii la formele ei! Cindy Crawford, surprinsă în costum de baie și fără pic de machiaj pe o plajă din Miami

Celebra Cindy Crawford a atras multe priviri în această săptămână pe o plajă din Miami, unde s-a bronzat într-un costum de baie alb și fără să fie machiată.

Cindy Crawford are o siluetă de invidiat

hepta.ro

Celebra Cindy Crawford a atras multe priviri în această săptămână pe o plajă din Miami, unde s-a bronzat într-un costum de baie alb și fără să fie machiată.

Modelul de 49 de ani a fost zărit bucurându-se de vremea frumoasă alături de soțul său, Rande Gerber. Cei doi se află în Miami pentru a promova noua carte a lui Cindy Crawford, 'Becoming', lansată pe 29 septembrie, care prezintă viața și cariera vedetei.

'Cine are nevoie de coafură și machiaj când arăți astfel chiar și după ce ai înotat în apa oceanului', a scris Rande Gerber pe Instagram referindu-se la soția sa, menționând totodată că turneul de promovare al cărții continuă la Miami.

Sursa: popsugar.com

În urmă cu câteva luni, Crawford a fost victima unui incident neplăcut. Mai multe persoane necunoscute au furat una dintre fotografiile neretușate ale vedetei realizate pentru revista Marie Claire Mexico. Imaginea a fost modificată cu ajutorul unui program de editare și a fost apoi difuzată pe Internet.

Vezi AICI despre ce este vorba!

Cindy Crawford și Rande Gerber sunt căsătoriți din 1998 și au împreună doi copii — Presley (16 ani) și Kaia (14 ani).

A murit Ciprian Fanaca, fostul colaborator al trupei Divertis... Imagini interzise minorilor! Justin Bieber, surprins gol pușcă, în compania unei brunete focoase!...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x