Căutare Live

Vica Blochina l-a executat pe Piturca! Selectionerul a ramas fara 50.000 de euro din salariu de la FRF

Vica Blochina si-a jucat bine cartea! Mircea Sandu a luat in serios plangerea prin care fosta balerina l-a acuzat pe el de abuz in serviciu si pe Piturca de abandon de familie. Asa ca seful Federatiei Romane de Fotbal i-a pus oprire pe salariu antrenorului nationalei de fotbal a Romaniei.

Vica Blochina a primit deja 50.000 de euro, bani care i-au fost virati in cont. Aceasta asteapta sa vada si restul de 80 000 de euro pe care Victor Piturca trebuie sa ii plateasca fiului lui, Edan.

Vedeta Antenei 2 spune ca dupa ce isi va primi toti banii va renunta la plangerile penale.

Satula sa astepte luni in sir pensia alimentara, saptamana trecuta s-a dus la Parchet , unde l-a acuzat pe selectioner de abandon de familie iar pe seful acestuia de abuz in serviciu.

Se pare ca miscarea ei a dat roade, mai ales ca Piturca mai are o condamnare la un an de inchisoare in dosarul Valiza. Potrivit deciziei judecatoresti, in ultima instanta, banii care i se cuvin copilului trebuie retrasi din salariul selectionerului, pentru ca acesta a refuzat sa plateasca de buna voie pensia alimentara.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... HOT! Madalina Ghenea, costum de baie, decor exotic si salturi in piscina...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri