Căutare Live

VIDEO! Da, există așa ceva în România: Imagini fabuloase din casa lui Cristi Chivu. Interiorul vilei de PATRU MILIOANE de euro arată ca în povești

Toată lumea îl cunoaşte pe Cristi Chivu, dar nimeni nu ştie cum arată locuinţa pe care o are la Corbeanca. Noi vă arătăm în ce lux se lăfăie fotbalistul de câte ori vine în ţară.

Toată lumea îl cunoaşte pe Cristi Chivu, dar nimeni nu ştie cum arată locuinţa pe care o are la Corbeanca. În ce lux se lăfăie fotbalistul de câte ori vine în ţară?

Casa din Corbeanca cuprinde șase camere, șapte băi și este extrem de spațioasă, având o suprafață utilă de 1.000 de mp.

Construită în 2008, proprietatea dispune și de o grădină superbă și de două locuri de parcare, iar prețul este unul pe măsură: patru milioane de euro.

În plus, imaginile vorbesc de la sine!

VIDEO! Cum și-a încheiat Delia o filmare pe Instagram? Fanii au râs cu lacrimi: ”E jale, ești criminală!”... În timp ce Marcel Toader acuză, Maria Constantin înflorește pe zi ce trece! Schimbarea de look cu care i-a lăsat mască p...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri