VIDEO! Daniela Gyorfi, cu rochia prea scurta in emisiune!

Daniela Gyorfi a venit la "Rai, da Buni" intr-o rochita atat de scurta incat a avut nevoie de o perna pentru a se putea aseza fara accidente vestimentare.

Daniela Gyorfi a fost joi seara invitata lui Mihai Morar la "Rai, da buni", unde a facut senzatie intr-o rochita atat de scurta incat i-a venit greu sa ia loc.

Artista continua sa slabeasca dupa nastere si sa revina la tinutele provocatoare. Joi, a purtat o rochie mult prea scurta pentru o emisiune desfasurata inainte de miezul noptii, astfel ca Daniela Gyorfi a intampinat ceva probleme in momentul in care a luat loc pe canapea.

VEZI AICI CAT DE SCURTA A FOST ROCHIA DANIELEI!

Insusi Mihai Morar a cerut schimbarea pozitiei, pentru a nu fi ispitit sa priveasca sub fusta de-o palma, in timp ce artista a recurs la ajutorul unei perne de decor pentru a masca neajunsul rochitei.

Alaturi de Daniela, in emisiune a fost invitat si George Tal, iar cei doi au avut ocazia sa vorbeasca inca o data de relatia lor, excluzand o casatorie oficiala. "Nu ne casatorim, Doamne Fereste!", a spus Daniela Gyorfi, iin timp ce George Tal a recunoscut ca inca mai incearca sa agate fete in Bucuresti.

"S-a terminat insa perioada mea de glorie, toate fetele stiu ca sunt cu Daniela si ca am si un copil, toate ma trimit acasa!", s-a plans George Tal.

Foto: Facebook.com

Ultimele știri