Căutare Live

Violență de vedetă: Charlie Sheen şi-a atacat dentistul cu un cuţit

Charlie Sheen a fost acuzat dur chiar de către dentistul său. Acesta pretinde că renumitul actor l-a atacat cu un cuţit, când era pe scaunul dentistului, după ce Sheen ar fi consumat cocaină.

Hepta

Charlie Sheen a fost acuzat dur chiar de către dentistul său. Acesta pretinde că renumitul actor l-a atacat cu un cuţit, când era pe scaunul dentistului, după ce Sheen ar fi consumat cocaină. Asta le-a spus medicul stomatolog poliţiştilor, care au deschis o anchetă în acest caz.

Se pare că Sheen s-a dus la dentist pentru un abces, însă a făcut o adevărată scenă. El a negat, însă, acuzaţiile că şi-ar fi atacat stomatologul şi a precizat că nu consumă cocaină.

A recunoscut că a dat, din greşeală, peste tăviţa cu instrumente şi a dezvăluit că dentistul a făcut aceste acuzaţii, pentru că a fost concediat, după ce a încălcat legea.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Emoţii pentru fanii Burlăciţei! Andreea Mantea a primit inelul mult aşteptat...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri