Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Apariție spectaculoasă la “Te cunosc de undeva!”: Jorge, îmbrăcat doar cu un body, pe tocuri de 14 cm

 
+3 click pentru
galerie

Body-ul va fi o provocare pentru Jorge sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să o imite pe Inna, cu al său hit, “Cola Song”.

 Și asta pentru că talentatul și curajosul Jorge va urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” încălțat cu pantofi cu tocuri de 14 cm și îmbrăcat doar cu un body. “Body-ul va fi într-adevăr o provocare pentru mine”, spune Jorge, înainte să urce în liftul transformărilor.

Apariția sa absolut spectaculoasă pe scena de la „Te cunosc de undeva!” o va face pe Ozana Barabancea să afirme, de la masa juriului: “Cum spune o vorbă celebră, cele mai bune gospodine sunt bărbații, cele mai bune coafeze sunt bărbații, cele mai bune femei sunt bărbații!”.

Care e reacția celorlalți trei jurați, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe