Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Cel mai norocos frate! Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, sora mai mare a unui puști de nouă ani. Seamănă?

 
+2 click pentru
galerie

La numai nouă ani, se poate declara cel mai norocos puști! Nu de alta, dar Dedi, un băiat simpatic, are o soră celebră și „cuceritoare” pentru toată suflarea masculină: pe frumoasa Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”.

Nu o dată artista i-a spus direct de pe scenă micuțului cât de mult îl iubește. Deși există o diferență mare de ani între ei, Ruby și fratele ei vitreg se înțeleg de minune. Sora mai mare îl sprijină în tot ceea ce face, îl ajută cu multe sfaturi și nu numai!

"Ne înţelegem foarte bine, îl iubesc maxim. Ne vedem destul de des, pentru că el stă cu mamaie şi atunci când ea vine la mine îl ia şi pe el. Avem o relaţie foarte bună, apropiată. Este un puşti grozav", a declarat Ruby pentru o publicație tabloidă. Părinţii soistei sunt despărţiţi de mai mulţi ani, iar așa Ruby a ajuns să aibă frate vitreg, din partea tatălui.

Sunt frumoși împreună, nu-i așa?

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe