Antena Căutare

Cel mai norocos frate! Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, sora mai mare a unui puști de nouă ani. Seamănă?

La numai nouă ani, se poate declara cel mai norocos puști! Nu de alta, dar Dedi, un băiat simpatic, are o soră celebră și „cuceritoare” pentru toată suflarea masculină: pe frumoasa Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”.

La numai nouă ani, se poate declara cel mai norocos puști! Nu de alta, dar Dedi, un băiat simpatic, are o soră celebră și „cuceritoare” pentru toată suflarea masculină: pe frumoasa Ruby, concurenta de la „Te cunosc de undeva”.

Nu o dată artista i-a spus direct de pe scenă micuțului cât de mult îl iubește. Deși există o diferență mare de ani între ei, Ruby și fratele ei vitreg se înțeleg de minune. Sora mai mare îl sprijină în tot ceea ce face, îl ajută cu multe sfaturi și nu numai!

"Ne înţelegem foarte bine, îl iubesc maxim. Ne vedem destul de des, pentru că el stă cu mamaie şi atunci când ea vine la mine îl ia şi pe el. Avem o relaţie foarte bună, apropiată. Este un puşti grozav", a declarat Ruby pentru o publicație tabloidă. Părinţii soistei sunt despărţiţi de mai mulţi ani, iar așa Ruby a ajuns să aibă frate vitreg, din partea tatălui.

Sunt frumoși împreună, nu-i așa?

Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.770.000 de telespectatori! "Te cunosc de undeva!", lider de ... Andreea Bălan se căsătoreşte azi pe o plajă din Los Angeles! Primele imagini cu rochia de mireasă a juratei "Te cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x