Finala Te cunosc de undeva 2020. Adriana Trandafir și Romică Țociu, prestație demnă de Bollywood pe scenă

Adriana Trandafir și Romică Țociu au mers direct în marea finala "Te cunosc de undeva!" sezonul 15. Cei doi au impresionat cu aparițiile și transformările lor.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, prestație demnă de Bollywood pe scenă

Adriana Trandafir și Romică Țociu au intrat în marea finală plini de energie și cu un moment de-a dreptul memorabil. Cei doi au făcut eforturi uriașe și s-au transformat în Muhammed Rafi și Asha Bhosle, doi cântăreți indieni din filmul “O floare și doi grădinari”.

Echipa celor doi a trecut prin numeroase provocări, dar a făcut față cu brio. Aceștia s-au transformat pe tot parcursul show-ului Te cunosc de undeva în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, The Blues Brothers, Margheruta și Viorica de la Clejani, Azucar Moreno, Istar Alabina si Los Ninos De Sara, Conchita Wurst și Trevor Ashley, Celia Cruz si Lola Flores.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut un moment demn de Bollywood pe scena "Te cunosc de undeva!", iar jurații au rămas impresionați de prestația celor doi.

Aceștia au evoluat și acest lucru se poate observa din momentele memorabile, pe care le-au avut până în prezent.

Adriana Trandafir a primit câteva sfaturi de la Ozana Barabancea în culise, iar artista a înțeles imediat ce are de făcut.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu show total cu cea mai cunoscută melodie Genius

Cei doi concurenți regretă că se termină emisiunea, însă au legat noi relații de prietenie și acest lucru reprezintă un câștig pentru ei.

Repetițiile au fost destul de dificile pentru Adriana Trandafir și Romică Țociu, pentru că au întâmpinat câteva probleme cu coregrafia, care i-a pus la lucru. Cele două personaje sunt foarte greu de interpretat, iar limba în care cântă este una dificilă, dar cei doi s-au descurcat de minune și au făcut spectacol, așa cum au obișnuit publicul și jurații.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, presația care i-a surprins pe jurați

Adriana Trandafir și Romică Țociu au uimit cu piesa lor de Bollywood, iar cei patru jurați "Te cunosc de undeva!" au rămas cu gura căscată.

"Am învățat de la voi ce înseamnă perseverența, tenacitatea, munca, pentru că ați muncit de fiecare dată. Ați făcut legendă din voi, ca și echipă la "Te cunosc de undeva!" voi doi ați devenit legendari. Vă felicit pentru această seară și pentru celelalte momente" a spus Ozana Barbancea.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Blondy

"Pentru mine sunteți un adevărat exemplu, vă admir foarte mult, ne știm de atâția ani, dar vă admir foarte mult. Sunteți un exemplu pentru noi toți și ați fost în această emisiune ca o dulceață delicioasă. Referitor la momentul din această seară, mă bucur foarte mult că ați avut sincron, coregrafie și mișcările acelea în oglindă. A dansa Bollywood nu poate oricine, este foarte greu, pentru că mișcările sunt fixe și precise", a mărturisit Andreea Bălan, entuziasmată și încântată de momentul lor.

În ultima ediție înainte de marea finala, Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au transformat în membrii trupei Genius, o formație care a făcut istorie de a lungul anilor. Celor doi le-a fost tot mai greu să improvizeze și să facă o coregrafie, deoarce trupa Genius nu dansează prea mult pe scenă, dar face spectacol cu vocile lor senzationale și piesele remarcabile.

Cuplul format din Romică și Adriana a fost o surpriză frumoasă pentru jurați și public, deoarece strălucesc pe scenă împreună.

Ultimele știri