Antena Căutare

Ileana Șipoteanu și FreeStay, moment de excepție pe scena "Te cunosc de undeva". Nostalgie, romantism şi emoție

În cadrul celei de-a IV-a ediţii din sezonul  de la "Te cunosc de undeva!", Ileana Șipoteanu și Freestay cântă pentru data împreună.

În cadrul celei de-a IV-a ediţii din sezonul de la "Te cunosc de undeva!", Ileana Șipoteanu și Freestay cântă pentru prima dată împreună.

Seara transformărilor a debutat cum nu se poate mai frumos! Nostalgia, romantismul şi poveștile de amor au inundat scena în cel mai plăcut mod cu putință. Dragostea, cu bune și cu rele, a fost cântată de Florin Ristei şi îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară Ileana Sipoteanu.

“Am avut mari emoții, pentru că nu este ușor să vii la televizor, după atâția ani, să cânți live cu orchestra. Și spun asta chiar dacă eu provin din Teatrul de Revistă, iar cântatul live alături de instrumentiști mi se pare cel mai minunat lucru de pe Pământ. În plus, emoțiile mele au fost mari pentru că șiașteptările au fost la fel de mari. M-am simțit însă extraordinar pe scenă, pentru că și băieții de la Freestay sunt foarte buni”, a mărturisit cântăreața.

Melodiile memorabile din repertoriul artistei ne-au purtat înapoi în timp spre vremurile tinereţii. Și un singur lucru este clar: iubirea merită elogiată la orice vârstă, indiferent de perioada trăită.

"Azi e mare sărbătoare!" Maria Buză și Pepe au cântat pentru prima dată împreună! Maria Ciobanu și Ion Dolănes... Atmosferă demențială! Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii, în platoul de la "Te cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x