Antena Căutare

Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, pregătiți pentru show-ul transformărilor. Live pe Antena 1! Amândoi artiștii „au fost la tratament”!

Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, pregătiți pentru show-ul transformărilor. Amândoi artiștii „au fost la tratament”!

Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, pregătiți pentru show-ul transformărilor, sunt LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1. Cu forțele refăcute după un concediu prelungit, amândoi artiștii „au fost la tratament”!

Jurații de la “Te cunosc de undeva!”, show care va reveni sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cel de-al 12-lea sezon, s-au relaxat în această vară și au îmbinat utilul cu plăcutul.

Au urmat tratamente la mare și, cu forțe noi, sunt pregătiți să jurizeze cea mai așteptată emisiune a toamnei.

Așadar, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, ne vedem la ”Te cunosc de undeva”!

Articolul continuă după reclamă
Ozana, Ozana, unde-i oglinjoara? Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, a ajuns ca biscuitele în dungă!... Ozana Barabancea, cu coadă de cal, machiaj smokey eyes și zeci de kilograme în minus: „De cinci ani, de când jurizez Te ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x