Antena Căutare

Lady Gaga, Sarah Brightman şi Andrea Bocelli și Robbie Williams urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție Te cunosc de undeva! prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Juriul Te cunosc de undeva în platoul emisiunii Galerie
Juriul Te cunosc de undeva | Antena 1

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Cea de-a patra ediţie a celui de-al 15-lea sezon va fi deschisă de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o transformare de senzaţie în The Blues Brothers. Din nou în travesti, Toto Dumitrescu o va aduce pe scena transforming show-ului pe In-grid, în vreme ce Liviu şi Andrei vor fi responsabili de cel mai emoţionant moment al galei, cu o spectaculoasă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli. AMI va deborda de energie cu un moment semnat Aurel Moldoveanu, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel vor cânta un hit al anilor 60, semnat Robbie Williams & Jane Horrocks. Cu un moment plin de energie, care îi va ridica inclusiv pe juraţi la joc va veni de această dată Tavi Clonda, care îl va aduce pe scena Te cunosc de undeva! pe Roman Iagupov, iar Adda va afla pe propria piele cum este să fii pentru o seară Lady Gaga. Seara se va încheia tot în notă emoţionantă, cu un sensibil cântec semnat Corina Chiriac, în interpretarea Cătălinei Grama – Jojo.

Transformari pe scena  Te cunosc de undeva

Transformări pe scena Te cunosc de undeva

Antena 1

Momentele coregrafice vor fi realizate de baletul Furnix Team, condus de Furnica.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a a show-ului Te cunosc de undeva!.

Sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, Lady Gaga, Sarah Brightman şi Andrea Bocelli, Robbie Williams la Te cunosc de und... Romică Țociu și Adriana Trandafir, în pielea celebrilor Blue Brothers la Te Cunosc de Undeva. Vezi ce le-a dat mari bătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x