Antena Căutare

Miley Cyrus , "Jolene" ca "Jolene", dar ce te faci cu românii noştri puşi pe şotii! Admir-o pe Anisia şi râzi cu gura până la urechi! Merită văzut, pe cuvânt!

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Anisia a cântat melodia interpretată de Miley Cyrus - "Jolene".

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Anisia a cântat melodia interpretată de Miley Cyrus - "Jolene".

Toate bune , căci...voce are, frumoasă e, talent actoricesc nu mai zicem, dar ce ne facem cu ai ei colegi care se ţin de şotii?!

Astfel, în timpul prestației sale artistice, când trebuia să ridice un coș cu flori și să-l pună pe masa juriului, Anisia nu a putut să-l salte de la podea.De ce, oare? Și asta pentru că în frumosul coș de nuiele colegii au avut grijă să-i pună, sub flori, o pungă cu… 20 de kilograme de nisip.

Da, şi noi am râs!

Ascultă originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Susanna, mon amour/ E io, turista ticinese/ Tu regina di Pigalle!" Adriano Celentano, cu romantismul la el ca... Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale! Matilda Pascal Cojocăriţa, te iubim!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x