Antena Căutare

Petrecere mare în showbiz! Andrei Ștefănescu și-a creștinat băiețelul. Micuţul Ayan a fost vedeta de data asta!

Creştinarea micuţului Ayan Andrei, una dintre cele mai importante momente din viaţa lui Andrei Ştefănescu. Artistul şi-a botezat copilul, iar emoţiile nu au lipsit.

Creştinarea micuţului Ayan Andrei, una dintre cele mai importante momente din viaţa lui Andrei Ştefănescu. Artistul şi-a botezat copilul, iar emoţiile nu au lipsit.

Acum artistului nu-i mai este frică să-și țină fiul în brațe și nici să-i schimbe scutecele. Andrei a devenit tată la sfârșitul lunii februarie, când iubita sa, Antonia, i-a dăruit un băiețel, pe nume Ayan Andrei. Micuţul a devenit astăzi creştin şi la ceremonie a fost foarte cuminte.

“Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat (râde)”, povestește Andrei.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mărturisește că, după spusele apropiaților, băiețelul seamănă deocamdată mai mult cu el. “Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! (râde) Dar sper să semene și cu Antonia, pentru că băieții sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”, mai spune el.

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva!” își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care vedete din showbiz-ul autohton se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție.

Vacanțele juraților și prezentatorilor de la “Te cunosc de undeva!”, între Mangalia și Coasta de Azur... Ce îi sperie pe concurenții de la “Te cunosc de undeva!”: travestiurile, momentele de dans pe tocuri, lentilele de cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x