Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.770.000 de telespectatori! "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe

 
+3 click pentru
galerie

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a ales castigator pe Daniel Max Dragomir, cu o transformare in Prince, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 1.777.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.49.

            Asadar, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.20), o audienta medie de  7,1 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%.

            Noi transformari de top au realizat sambata aceasta concurentii de la "Te cunosc de undeva!". Astfel, Anda Adam a imitat o legendă vie a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac, și a interpretat “Permiteți”, o melodie compusă de aceasta în  anul 1986. Sore a realizat  un travesti de o dificultate vocală extremă, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, Alex Vasilache l-a readus la “Te cunosc de undeva!” pe Liviu Vasilică și a îmbrăcat un costum popular pus la dispoziție de chiar fiul rapsodului, Florin Vasilică, in timp ce Bianca Sârbu l-a imitat pe Daniel Crețu și a cântat chiar alături de colegii solistului de la Mahala Rai Banda. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au adus pe scena show-ului o poveste country celebră, transformați în cei de la Rednex, iar Ruby a fost Zara Larsson, o doamnă suedeză care a devenit cunoscuta de curând, după ce a câștigat un concurs de talente în țara sa. “Cuza” a încercat sa intre cat mai bine in pielea lui Jason Derulo, pe cand Biu a fost un personaj care și-a ales numele de scenă pentru a arăta lumii întregi că este foarte mândră de originea ei dominicană, Amara la Negra.

Gala a fost deschisă de vânătorul de talente tinere, Florin Ristei, și trupa sa, FreeStay, care au urcat pe scenă alături de o adolescentă frumoasă cu înclinații muzicale, Katarina Dryer.

Cea mai reusita transformare a editiei a fost realizata de Daniel Max Dragomir, care l-a intruchipat pe Prince și a cântat “Purple Rain”, hit devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului.

Sursa:Kantar Media                         

Copyright:ARMADATA S.R.L.                        

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                     

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National                        

Perioada 18 martie 2017                 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe