Căutare Live

Sorana Darclee ne trezește amintiri printr-un moment magic la „Te cunosc de undeva!”. Aceasta se transformă în Randi și interpretează piesa Beijo

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Sorana Darclee se transformă în Randi și ne aduce aminte de o piesă foarte cunoscută, care a avut un mare succes și a rămas în memoria tuturor. Aceasta va interpreta piesa „Beijo”.

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Sorana Darclee se transformă în Randi și ne aduce aminte de o piesă foarte cunoscută, care a avut un mare succes și a rămas în memoria tuturor. Aceasta va interpreta piesa „Beijo”.

Momentul Soranei a fost unul exploziv și plin de culoare. Acompaniată de balet a prezentat o coregrafie uimitoare care a făcut-o pe Andreea Bălan să zămbească în continuu.

Momentul, parcă tăiat din videoclip a provocat urlete și aplauze în sală.

„E greu să cânți și să dansezi în același timp! Ai nevoie de ani de studiu pentru a face performanțe, însă te-ai descurcat minunat!”, a fost sfatul Andreei Bălan pentru Sorana.

Explozie de energie pe scena de la „Te cunosc de undeva!” Diana Matei s-a transformat în Radu Ille. Andreea Bălan: „A fo... Alex și Monica Anghel au câștigat a patra ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x