Antena Căutare

Știți cântecul ăla cu ”HALIMI BANANA”? Adriana Trandafir îl aduce pe scena transformărilor pe îndrăgitul Harry Belafonte și al său "Banana Boat Song”

"Banana boat song" și un travesti, sunt ingredientele cu care Adriana Trandafir a avut de defilat în cea de-a doua ediție din noul sezon ”Te cunosc de undeva!”

"Banana boat song" și un travesti, sunt ingredientele cu care Adriana Trandafir a avut de defilat în cea de-a doua ediție din noul sezon ”Te cunosc de undeva!”

Se pare că ruleta nici nu putea fi mai norocoasă cu concurenta noastră, căci pe lângă orele întregi petrecute la repetiții pentru a putea intra exemplar în pielea lui Harry Belafonte, Adriana a avut ceva de furcă și cu piesa.

Dar cum un profesionist poate orice, Adriana s-a prezentat pe scenă și a oferit juriului și telespectatorilor un spectacol de excepție, pentru care a primit numeroase aplauze. Iar asemănarea fizică a fost și ea una perfectă! Adriana, hai că nu-i deloc rău cu travestiurile! Oare ce-i rezervă ruleta pentru ediția viitoare?

Transformare 1 la 1! Personajul ăsta îi vine mănușă! Sebastian Muntean scapă de travesti și-l aduce pe scenă pe Bruno Ma... Julie Mayaya, în fața celei mai mari provocări: muzica populară! "Fetița mamii, fetiță" și o Irina Loghin care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x