Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe, transformat în Marina Voica, a făcut show la superlativ cu piesa "Merequetengue"

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a primit o provocare spectaculoasă și s-a transformat în Marina Voica.

Pepe, transformat în Marina Voica Galerie
În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a primit o provocare spectaculoasă și s-a transformat în Marina Voica

Se pare că Gala Muzicii Latino i-a adus lui Pepe una dintre cele mai mari provocări ale sale din cadrul acestei emisiuni. Colegii săi au afirmat în culise că mai latino ca artistul nu poate să fie nimeni în această ediție.

Artistul nu a fost atât de entuziasmat de transformarea sa, însă s-a descurcat de minune la repetiții, unde a primit cele mai bune sfaturi din partea Ozanei Barabancea și a lui Cristi Iacob, care l-au verificat în orice moment.

Concurentul a fost surpins de coregrafia pe care trebuie să o facă, fiind una destul de dificilă și accentuată, însă a sperat până în ultima secundă că va reuși să o imite perfect pe Marina Voica. Piesa "Merequetengue" a fost una pe gustul lui Pepe, drept dovadă a stat momentul lui spectaculos din această seară.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică, în pielea cântăreților Renée & Renato, au făcut un spectacol emoționant

"Cum să nu îl iubești?!", a spus Ozana Barbancea la repetiții, după ce a văzut cum s-a descurcat concurentul.

Pepe, momentul care i-a impresionat pe jurați

Deși a avut o transformare foarte grea, iar coregrafia i-a dat câteva dureri de cap, Pepe a urcat pe scena "Te cunosc de undeva!" entuziasmat și cu foarte multă energie. Încă de când a început să cânte, jurații au rămas cu gura căscată, nimeni nu s-a așteptat la un moment atât de impecabil.

Concurentul a avut de dansat într-o pereche de tocuri foarte înalte, care nu i-au făcut probleme. Acesta a reușit să interpreteze melodia "Merequetengue" la perfecție, iar mișcările sale de dans au atras atenția tuturor, inclusiv a colegilor de pe canapea.

Andreea Bălan și Ozana Barabancea s-au ridicat de la masa juriului pentru a-l aplauda furtunos, semn că momentul său a fost unul de senzație. Și cei doi prezentatori TV au ținut neapărat să îl laude pe artist pentru tot ceea ce a reușit să facă în această seară.

"Cea mai frumoasă coregrafie ever", a spus Alina Pușcaș, în timp ce Andreea Bălan nu își mai găsea cuvintele.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Replicile colegilor când l-au văzut pe Pepe transformat în Loredana Groza. Cum au reacționat

Pepe a reușit să facă show la superlativ, iar jurații au rămas fără cuvinte în urma momentului său.

"Încercarea Ruletei de-al încurca pe Pepe a eșuat. Dragul meu, nu pot decât să te aplaud și să îmi cer iertare pentru că am încercat să îți găsesc cusur. Bravo!", a spus Cristi Iacob, care și-a cerut iertare după ce a văzut ceea ce a făcut concurentul pe scenă.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Raluka și Ana Baniciu, transformate în Gloria Estefan și Raffaella Carra, show ire... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x