Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Cristina Vasiu face show incendiar transformată în Christina Aguilera

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Cristina Vasiu a urcat pe scenă pregătită să impresioneze cu momentul ei sexy din Moulin Rouge.

cristina vasiu te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Cristina Vasiu | antena 1

Scena îndrăzneață și sexy a Christinei Aguilera a fost interpretată de o altă Cristina care a reușit să transforme momentul într-un spectacol desăvârșit.

Momentul de excepție concurentei Cristina Vasiu

La repetiții, fiind extrem de antentă la indicații, Cristina s-a pregătit să facă din acest moment unul incredibil.

“Deci trebuie să joci Guiness Book-ul seducției feminie”, i-a spus Cristi Iacob concurentei.

Nerăbdătoare să interpreteze un personaj sexy, Cristina se bucură că va putea cânta piesa Christinei Aguilera.

“Este o piesă ofertantă, dar totodată pretențioasă pentru că are cântat mult și frumos și trebuie să îi aud aceste melisme, floricele”, spune Ozana Barabancea la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

Cristina a fost sfătuită de Cristi Iacob să compenseze și pentru celelalte femei care apar în videoclipul Christinei Aguilera și a trebuit să fie atentă și la ce aveau ele de făcut pentru a reda întru-totul acea atmosferă.

“Totul este ostentativ, totul este timbrat, totul este insinuant, totul este ofertant pentru bărbați”, îi explica Ozana Cristinei.

“Sunt curios dacă va avea probleme cu pudibondismul. Nu știu dacă e o ființă pudică. Habar n-am”, spune Cristi Iacob în culise, la repetiții.

Cu o ținută extravagantă, Cristina Vasiu a intrat în scenă pregătită să facă un show incendiar. Dezinvoltă, uitând de inhibiții, Cristina a cucerit cu talentul ei muzical și arta seducției.

Jurizare Cristina Vasiu

“Mi-ați amintit și mi-ai amintit cât de frumos arată trupul unei femei. (…) Dacă e pusă într-o formă artistică, nu mai e promiscuă”, spune Cristi Iacob despre momentul de cabaret al Cristinei.

“Mie nu mi s-a părut deloc vulgară atitudinea ta. Din contra, aș fi mers maim ult, pentru că Aguilera chiar se duce spre vulgaritate în videoclip”, a completat Aandreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre

“N-am să te laud însă trebuie să spun că partitura ți se potrivește vocal foarte bine. (…) Chanellenge-ul tău în această seară a fost să împarți energia pe dans, pe relația cu jurații”, spune Ozana Barabancea despre momentul Cristinei.

“Musicalul înseamnă personaj. Atâta timp cât ești în personaj îți permiți să faci orice, în limita personajului. Ai adus clipul, filmul, în fața noastră pe scenă”, spune Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Liviu și Andrei, show de excepție, transformați în Oana Sârbu și Ștefan Bănică, în ... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Pepe se transformă în Motanul Dănilă și ne amintește de copilărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x