Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Pepe se transformă în Motanul Dănilă și ne amintește de copilărie

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Pepe ne amintește tuturor de copilărie, cu transformarea sa inedită într-un personaj de poveste, Motanul Dănilă din filmul Veronica.

pepe te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Pepe | antena 1

Transformarea lui Pepe în personajul special din filmul Veronica le-a pus tuturor zâmbetul pe buze, cu gândul la vremurile de mult apuse, la copilărie.

Pepe, deși nu ar fi crezut că e în stare, a reușit să reproducă cu exactitate timbrul vocal al lui Dem Rădulescu, actorul ce îl interpretează pe Motanul Dănilă în celebrul film Veronica. Pepe povestește că avea aproximativ 5 ani când a văzut filmul.

Momentul jucăuș al concurentului Pepe

“Toți am crescut cu Veronica și toți o iubeam”, spune Ozana Barabancea la repetiții.

“E greu el ca și actor, ca și artist, ca și personaj. Dar știi de ce nu mi-e greu? Că îl am în subconștient”, spune Pepe despre transformarea sa în Dem Rădulescu.

Pentru Pepe, personajul e un challenge și muncește din greu să ajungă la performanța pe care și-o dorește.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

“Este o antiteză între text și cee ace emană Dem Rădulescu”, spune Ozana Barabancea.

“Îi place, îi place. Întotdeauna mă uit la el și nu știu ce nu i-ar plăcea. Poate melodia de la telejurnal”, spune Cristi Iacob la repetiții.

De cum a intrat în scenă, Pepe a intrat și în pielea personajului, folosindu-se de talentul său actoricesc. Mica scenetă i-a amucat pe spectacori și jurați, fiind impresionați de cum își joacă rolul Pepe.

Jurizare Pepe

Jurații show-ului au fost extrem de impresionați de momentul lui Pepe, în special pentru că a putut să îl imite atât de bine pe Dem Rădulescu.

“Cât de frumos! Cât de frumos! Ce bucurie pe mine că pot să vă văd. (…) Ai cântat foarte bine vocea aceea (…) ce ceafă”, spune Ozana Barabancea despre momentul lui Pepe.

“Când am văzut atâția șoareci, am vrut să chem deratizarea. De șoareci putem scăpa, dar de talent niciodată”, spune Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”

“M-ați uns pe suflet, dragilor. Am văzut filmul de câteva ori. (...) Tu, Pepe, ai fost 1 la 1 cu Dem Rădulescu”, spune Andreea Bălan.

“Uneori viața bate câmpii (…), dar când vedem astfel de momente…Eu vreau să spun doar atât. Mă bucur că m-am născut ca să pot savura aceste momente”, a completat Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Cristina Vasiu face show incendiar transformată în Christina Aguilera... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Emilia Popescu, mai senzuală ca oricând, în rolul Sophiei Loren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x