Antena Căutare

Va trece jurata Ozana Barabancea printr-o nouă intervenție chirurgicală? După ce a slăbit 18 kilograme, artista e decisă să scape de toate kilogramele în plus

Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au fost LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1. Cu forțele refăcute după un concediu prelungit, amândoi artiștii sunt pregătiți pentru un nou sezon al emisiunii.

Jurații „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au fost LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1. Cu forțele refăcute după un concediu prelungit, amândoi artiștii sunt pregătiți pentru un nou sezon al emisiunii.

Ozana s-a reinventat pur și simplu, a scăpat de 18 kilograme în timp-record, e mai îndrăzneață în machiaj și nu vrea să se oprească aici.

Pentru a evita o nouă operație, după cea de micșorare a stomacului, jurata a apelat la proceduri non-invazive de remodelare corporală.

„Nu vreau să mai greșesc!”, a spus jurata, după ce a explicat că a adoptat un regim riguros de alimentație și nu mai mănâncă nimic după ora 19.00.

Articolul continuă după reclamă

Așadar, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, ne vedem la ”Te cunosc de undeva”!

TOPUL alcătuit de jurații „Te cunosc de undeva”. Care sunt cei mai ofticoși, cei mai ambițioși și cei mai problematici C... Decizia neașteptată luată de juratul „Te cunosc de undeva” după ce mama lui a plecat în ceruri... Medicii nu sunt de aco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x