Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Au fost anunțati primii artiști de la Neversea 2021. Printre ei se numără Tyga și Black Eyed Peas

Neversea, cel mai așteptat eveniment din această vara își anunță primii artști. Printre cei care vor încinge în această vară plaja cu muzica lor se numără Tyga și Black Eyed Peas.

Printre primii artiști de la Neversea 2021 se numără și Tyga și Black Eyed Peas

Shutterstock

Cel mai așteptat eveniment de muzică se organizează anul acesta între 8 și 11 iulie pe Insula Visurilor din Constanța. Mai mult decât atât, au fost anunțați și primii artiști care îi vor încânta cu cele mai spectaculoase piese și vor face un show de neuitat.

Anul ce a trecut a fost unul dificil pentru toată lumea, înclusiv pentru organizatorii de evenimente. Deși Neversea se desfășura în aer liber, pandemia nu a permis organizarea lui sau a altor evenimente/festivaluri/concerte.

Anul 2021 vine cu speranțe mari pentru organizatorii festivalului Neversea, cât și pentru fanii acestuia. Pregătirile sunt în toi pentru cea de-a patra ediție a evenimentului mult așteptat de către publicul larg.

Citește și: Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea continuă pregătirea ediţiilor din 2021

Organizatorii au pus la punct fiecare detaliu pentru a realiza un festival spectaculos și au anunțat și primii artiști care vor urca pe scena de la malul Mării Negre.

Cine va cânta pe scena Neversea 2021

Anul acesta vine cu multe surprize pentru adepții festivalului de la malul Mării Negre. Aceștia vor asculta muzica celor mai celebri artiști, printre care și Tyga și Black Eyed Peas, relatează Libertatea.

Cei care au reconfirmat prezența pe scena Neversea sunt: Tchami, Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nicky Romero, Ummet Ozcan B2B Brennan Heart și Black Eyed Peas.

Cum se va desfășura Neversea

Omaneiipuși pe distracție vor avea parte de 4 zile și 4 nopți spectaculoase, chiar pe una dintre cele mai frumoase plaje din Constanța. Se vor bucura de valurile Mării Negre, de razele soarelui, nisipul fierbinte și cea mai bună muzică.

În ceea ce privește pandemia, organizatorii vor asigura măsurile și conditiile necesare pentru desfășurarea festivalului și vor realiza un moment unic pentru toți cei care se vor numără pe "ringul" de dans.

Citește și: Cine e Cristina Vasiu, concurenta din noul sezon Te cunosc de undeva! Detalii neștiute despre faimoasa cântăreață

„Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a festivalului. Peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 a festivalului Neversea le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Cei care nu au încă asigurată intrarea pentru escapada pe Insula Visurilor au acum ocazia să achiziționeze FREEDOM Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an. Categoriile și prețurile pentru FREEDOM Passports sunt următoarele:

General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe

General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe VIP,

Freedom Passport – 210 euro + taxe”, au spus organizatorii, conform sursei citate.

Recomandari