Căutare Live

"Jaf in stil italian" (1969), desemnat cel mai bun film britanic din toate timpurile

Filmul "Jaf in stil Italian / The Italian Job", realizat in 1969, in care rolul principal este interpretat de Michael Caine, a fost desemnat cel mai bun film britanic din toate timpurile, intr-un sondaj realizat de Sky Movies HD, potrivit Contactmusic.com

Pelicula, regizata de Peter Collinson, spune povestea unui grup de hoti care incearca sa fure o dubita plina cu lingouri de aur. "Jaf in stil italian" a obtinut 15% din totalul voturilor exprimate de cei peste 1.000 de fani care au participat la acest sondaj.

In acelasi top, pe locul al doilea s-a clasat lungmetrajul "Life of Brian" (7% din voturi), produs de compania Monty Python Pictures, iar podiumul a fost completat de comedia "Gol pusca/ The Full Monty" (6% din voturi).

Anthony Hopkins a fost desemnat cel mai bun actor britanic din toate timpurile, cu 12% din totalul voturilor exprimate, urmat de Laurence Olivier (10% din voturi) si de Michael Caine (9% din voturi).

In acelasi tim, Judi Dench a fost desemnata cea mai buna actrita britanica, cu 25% din totalul voturilor exprimate. Pe locurile urmatoare s-au clasat Helen Mirren (14% din voturi) si Maggie Smith (10% din voturi).

Cel mai bun regizor britanic din toate timpurile a fost desemnat Alfred Hitchcock, care a totalizat 25% din voturile exprimate. El este urmat in acest top de Ridley Scott (15%) si David Lean (12%).

Sursa: antena3.ro

Foto: Hepta

A murit Peter Yates, regizorul celebrului film "Bullitt"... Orlando Bloom, un milion de dolari pentru doua minute de aparitie intr-un film...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x