Căutare Live

Pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier", laudata in presa americana

Pelicula „Eu cand vreau sa fluier, fluier", in regia lui Florin Serban, propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film intr-o limba straina, a avut premiera la New York, prilej cu care a primit mai multe cronici favorabile.

Astfel, „Eu cand vreau sa fluier, fluier" a avut cronici pozitive in New York Times, unde criticul A.O. Scott observa ca „Eu cand vreau sa fluier, fluier" este un exemplu de povestire cinematografica realista, iar actorul George Pistereanu creeaza un personaj sensibil si impasibil in acelasi timp.

De asemenea, publicatia americana Indie Wire a apreciat ca pelicula este „un debut puternic" si ca regizorul Florin Serban „ii ofera personajului principal, Silviu, angoasa psihologica, subliniind mai mult tacerile decat momentele de furie".

A.O. Scott mai spune ca filmul lui Florin Serban este „un studiu in captivitate": „Ca multe alte filme romanesti recente, precum «Marfa si banii» de Cristi Puiu, «4 luni, 3 saptamani si 2 zile» de Cristian Mungiu si «Boogie» de Radu Muntean, povestea urmareste un tanar protagonist, ale carui alegeri sunt limitate drastic si nu sunt foarte promitatoare".

Citeste si Jurnalul National!

sursa foto: cinedays.com.mk

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Persepolis...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri