Thrillerul "The Town", în fruntea box office-ului nord-american

Thrillerul "The Town", regizat de Ben Affleck, in care actorul american interpreteaza rolul unui spargator de banci, a ocupat prima pozitie in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,8 milioane de dolari, potrivit cifrelor publicate duminica de Exhibitor Relations

Pe locul al doilea s-a clasat o alta pelicula lansata la sfarsitul saptamanii trecute, comedia romantica "Easy A", care a avut incasari de 18,2 milioane de dolari. Turnat cu un buget minuscul (10 milioane de dolari), regizat de Will Glick si cu Emma Stone in rolul principal, filmul spune povestea unei liceene care minte spunand ca si-a pierdut virginitatea, pentru a deveni populara.

"Devil", un film de groaza scris si produs de M. Night Shyamalan, care arata cum Satan isi prinde victimele in capcana, atragandu-le in ascensorul unui zgarie-nori din Philadelphia, a debutat pe pozitia a treia, cu incasari de 12,6 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Fostul lider al box office-ului, al patrulea film din franciza "Resident Evil", regizat de Paul Anderson, cu Milla Jovovich in rolul principal, a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 10,1 milioane de dolari.

O alta pelicula lansata weekend-ul trecut este "Alpha and Omega", o animatie despre o haita de lupi dintr-o rezervatie naturala din Canada, care a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 9,2 milioane de dolari.

Sursa: jurnalul.ro

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri